Любощі Гаррі та Меган потрапили на фото
Любощі Гаррі та Меган потрапили на фото

Любощі Гаррі та Меган потрапили на фото

Парочка обмінялася ніжностями під час міжнародного візиту.

Принц Гаррі "запросив" свою дружину Меган Маркл на дуже романтичний момент у четвер під час подорожі Колумбією.

За даними Page Six, 39-річний рудоволосий член королівської сім'ї обійняв 43-річну герцогиню Сассекську і поцілував її в голову, коли вона випромінювала щастя під час відвідин Національного центру мистецтв у Боготі.

Маркл відповіла на любов пізніше, коли вона ніжно поклала руку на коліно Гаррі і сяяла, дивлячись на нього, поки він говорив.

Хто така Меган Маркл?

Меган, герцогиня Сассекська - американська акторка і фотомодель, найбільш відома за роллю Рейчел Зейн у телесеріалі "Форс-мажори" (2011-2018). З 2018 року - дружина принца Гаррі, герцога Сассекського (сина британського короля Карла III). У цьому шлюбі народила сина Арчі (2019) і доньку Лілібет (2021).

Подивитися на королівські ніжності можна тут

Маркл буквально сяяла в жакардовій сукні з ефектом металік від колумбійської дизайнерки Джоанни Ортіс (2150 доларів), яка слугувала даниною поваги південноамериканській країні, якою вони гастролюють.

Принц Гаррі
Принц Гаррі / інфографіка: Главред

Маркл поєднала максі з малюнком, прикрашеним вирізом у формі серця і вирізом у формі краплі, з коричневими сандалями Jimmy Choo.

Вона завила волосся м'якими локонами і доповнила аксесуарами намисто Cartier Juste un Clou (13 400 доларів) та іншими золотими прикрасами, поки вона і її чоловік насолоджувалися культурними виставами в другій половині дня.

Гаррі вибрав більш невимушений літній образ: одягнув бежевий піджак, штани і синю сорочку.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, у лютому 2024 року принц Гаррі відвідав сім'ю, коли дізнався про онкозахворювання батька. Але не побачився з Кейт Міддлтон і племінниками.

А також у травні запланований візит на батьківщину принца Гаррі, і на нього чекає розмова зі старшим братом принцом Вільямом - той усе-таки наважився зробити крок на зустріч, хоча й зовсім невеликий.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader