На Хмельниччині підліток напоїв безпритульного собаку алкоголем: справу направили до суду
На Хмельниччині підліток напоїв безпритульного собаку алкоголем: справу направили до суду

На Хмельниччині підліток напоїв безпритульного собаку алкоголем: справу направили до суду

У Хмельницькій області 15-річний хлопець напоїв безпритульного собаку алкогольним напоєм і зняв свою витівку на відео. Адміністративні матеріали направлено до суду для притягнення підлітка до відповідальності згідно із законодавством України.

Про це повідомила у Facebook Ювенальна поліція Хмельниччини. 16 серпня до правоохоронців із заявою про жорстоке поводження з твариною звернулася керівниця ГО "Екозахист Старокостянтинів" Оксана Журба.

Причиною став відеоролик, який активно розповсюджується в інтернеті. На ньому зафіксовано, як неповнолітній напував пса алкоголем.

Співробітники ювенальної інспекції провели профілактичну роботу із юнаком.

Журба розповіла "Суспільному", що "герою" відео лише 15 років. Він не вперше жорстоко поводиться з тваринами й дає їм алкоголь.

"У мене є аудіозаписи, їх мені перекинули діти, яким він надсилав. На тому аудіозапису 15-річний підліток казав, мовляв, не помре той собака, бо ми вже поїли собак і "Рево", і ще якимись іншими алкогольними напоями, і нічого з ними не було, навпаки їм подобалося", – розповіла екозахисниця.

Інспектори сектору ювенальної превенції не лише знайшли та провели бесіду з неповнолітнім, а й зібрали всі відповіді на адміністративні матеріали для розслідування інциденту.

Як повідомляв OBOZ.UA, у червні в Бучанському районі Київської області 15-річний хлопець отримав ураження струмом під час руху потяга, коли катався залізницею, перебуваючи між вагонами. Потерпілого із 40-відсотковим опіком тіла оперативно госпіталізували до лікарні.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader