Добровольці Росії на тлі Курської операції звернулися до солдатів РФ
Добровольці Росії на тлі Курської операції звернулися до солдатів РФ

Добровольці Росії на тлі Курської операції звернулися до солдатів РФ

Добровольці готові розмовляти з кожним, хто виявить бажання розгорнути зброю проти кремлівського режиму, сказали бійці Легіону Свобода Росії.

Російським солдатам краще здаватися в полон ЗСУ і не виконувати накази свого керівництва. Можна приєднатися до добровольців, які проти режиму Путіна. Буде діалог із кожним, хто готовий іти зі зброєю проти Кремля. Про це повідомили добровольці Легіону Свобода Росії.

У своїй заяві ЛСР на тлі подій у Курській області закликав російських солдатів здаватися в полон ЗСУ.

"Ваші політруки, сидячи в теплому тилу, наполегливо рекомендують не здаватися в полон, а підірватися на своїй же гранаті. Але солдати РФ сотнями ігнорують злочинний наказ, обираючи жити, а не загинути за нову медальку полкана або черговий особняк Герасимова", - сказали добровольці.

Вони акцентували увагу на тому, що полон - альтернатива бездумній смерті і закликали охочих воювати за майбутнє Росії приєднатися до легіону.

"Ми готові спілкуватися з кожним, хто виявить бажання обернути зброю на Кремль. Історія вчить, що коли народ втрачає віру в "правителів", він обирає свободу", - підкреслюється в повідомленні.

Військова операція ЗСУ в Курській області - головні новини:

Збройні сили України контролюють у Курській області 82 населених пункти, говорив раніше головком Олександр Сирський. Українська армія просунулася вглиб оборони противника на 35 км.

Україна створила в Курській області військову комендатуру. Очолив її генерал-майор Едуард Москальов. Комендатура створена для того, щоб на підконтрольних територіях був забезпечений правопорядок.

Під час операції СБУ Україна взяла в полон 102 російських військових у Курській області. Відомо, що йдеться про військовослужбовців 488-го гвардійського мотострілецького полку окупантів і підрозділу Ахмат.

Що відомо про Легіон "Свобода Росії"

Легіон "Свобода Росіії" — російський легіон Збройних сил України, сформований у березні 2022 року для захисту України від російського вторгнення під час російсько-української війни. Входить до Інтернаціонального легіону ТРО України. Легіон сформовано з колишніх військовослужбовців ЗС РФ та інших росіян, а подекуди білорусів, що перейшли на сторону України.

Особливу популярність Легіон Свобода Росії здобув після спільних з Російським добровольчим корпусом, а пізніше і Сибірським батальйоном, рейдів на територію Бєлгородської області.

Легіон використовує на нарукавних шевронах біло-синьо-білий прапор замість офіційного біло-синьо-червоного прапора РФ, повідомляє Вікіпедія.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader
loader