Схудла Крістіна Агілера знялася в новій фотосесії для Glamour
Схудла Крістіна Агілера знялася в новій фотосесії для Glamour

Схудла Крістіна Агілера знялася в новій фотосесії для Glamour

Останнім часом артистка сильно схудла. Агілера запевняє, що скинути вагу їй допомогли дієта і спорт, проте цим словам мало хто вірить.

Американська поп-співачка й актриса Крістіна Агілера в новій фотосесії продемонструвала свою різку втрату ваги. Співачка стала зіркою обкладинки серпневого випуску журналу Glamour.

Наразі співачка відзначає 25-річчя в музичній індустрії після виходу її дебютного синглу Genie In A Bottle, який 1999 року приніс їй величезну популярність. 43-річна Агілера прикрасила обкладинку модного журналу в маленькій білій сукні з відкритою спиною. Вона позувала для гламурного знімка на тлі океану. Її світлі локони розвівалися на вітрі, руками Крістіна притримувала довгу білу накидку.

Потім Христина продемонструвала свою струнку фігуру на іншому знімку в іншому вбранні. Вона позувала на пляжі в чорно-золотому комбінезоні з вирізами з боків і нитками з прикрашеними різного розміру намистинками. Також Агілера в сірій водолазці з довгими рукавами знялася крупним планом: її пронизливі блакитні очі були в центрі фокусу.

На останній світлині співачка сидить у довгій ліловій сукні з капюшоном і глибоким декольте, прикривши подолом ноги.

Останнім часом артистка сильно схудла. Нещодавно Крістіна Агілера похвалилася втратою 18 кілограмів. Деякі шанувальники запідозрили зірку в прийомі препарату для схуднення "Ozempic". Останнім часом ним захоплені багато зірок Голлівуду, включно з: Опру Вінфрі, Крістіну Гендрікс і Дженніфер Лопес. Після багатьох років підрахунку калорій і боротьби з коливаннями ваги співачка Reflection зізналася, що відмовилася від дієт і зосередилася на здоровому харчуванні. Вона підтримує тіло в тонусі, займаючись йогою, боксом, силовими тренуваннями і тренуючись від двох до п'яти разів на тиждень.

Раніше, 8 травня, пластичний хірург розповів, хто із зірок різко схуд з Ozempic для Met Gala 2024. Фахівець з індустрії краси вважає, що зірки полюбили Ozempic за вау-ефект і простоту використання.

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader
loader