Елегантні образи Меган Маркл під час туру до Колумбії
Елегантні образи Меган Маркл під час туру до Колумбії

Елегантні образи Меган Маркл під час туру до Колумбії

Невістка короля Чарльза ІІІ під час візиту до Південної Америки продемонструвала своє почуття стилю.

Меган Маркл і принц Гаррі здійснили запаморочливий тур Колумбією. На кожному етапі шляху герцогиня Сассекська демонструвала шикарні і витончені образи — чи то сукня Johanna Ortiz, чи то балетки Chanel, пише Vogue.

Під час візиту до Колумбії пара відвідала Національний центр мистецтв Делії Сапати в Боготі, а Маркл також взяла участь у панельній дискусії про безпеку в інтернеті в приватному університеті EAN. Також Маркл і принц Гаррі прогулялися вулицями Сан-Базіліо-де-Паленке, історичного місця, яке стало першим вільним африканським містом в Америці ще 1619 року. Для виходу на публіку вона вибрала ідеальний літній ансамбль. Герцогиня показала, що монохромний одяг все ще може бути ефектним. Вона одягла лаконічний білий топ без рукавів і такого ж кольору спідницю. Невістка короля Великої Британії Чарльза ІІІ доповнила образ чорно-білим капелюхом з полями від колумбійської дизайнерки Ганнії Чар, чорними сандалями в стилі танга і фірмовими сонцезахисними окулярами-авіаторами Ray-Ban.

Меган Маркл b принц Гаррі під час візиту до Колумбії
Фото: Getty Images

Після цього пара також взяла участь у музичній виставі школи барабанщиків у Escuela Tambores de Cabildo. Меган і Гаррі навіть спробували зіграти на барабанах самі. Герцогиня Сассекська була одягнена в смугастий чорно-білий топ, спідницю від Johanna Ortiz і свій улюблений капелюх з полями. До літнього вбрання вона підібрала пару замшевих босоніжок на блочних підборах від Aquazzura. Обидва образи Маркл, як вважають експерти модного журналу, є яскравими прикладами того, що не завжди потрібні яскраві кольори або помітні аксесуари, щоб виділитися.

Меган Маркл і принц Гаррі в Колумбії
Фото: Getty Images

Раніше, 15 серпня, Фокус писав про те, що принц Гаррі та Меган Маркл приїхали в Колумбію. У Боготі Гаррі та Меган перебували під постійною охороною.

Теги за темою
Меган Маркл
Джерело матеріала
loader
loader