Помер зірка "Клану Сопрано" та "Хрещеного батька" Джон Епрі
Помер зірка "Клану Сопрано" та "Хрещеного батька" Джон Епрі

Помер зірка "Клану Сопрано" та "Хрещеного батька" Джон Епрі

Артиста не стало на 84 році життя.

Помер відомий голлівудський актор Джон Епрі, який прославився завдяки ролям у картинах "Клан Сопрано" та "Хрещений батько".

Сумну новину підтвердив виданню TMZ менеджер артиста. Зірка Голлівуду пішов з життя ще 7 листопада у своєму будинку в Лос-Анджелесі, однак відомо про це стало лише зараз. Джон Епрі помер у віці 83 років. У найтяжчу мить з актором перебували його рідні та близькі. Що саме стало причиною смерті – достеменно не вказується, однак його менеджер говорить, що вона настала з природних причин.

"Я дуже засмучений смертю пана Епрі. Він був неймовірно талановитим актором і його любили друзі. Один із найкласніших хлопців, яких я знав", - прокоментував смерть актора його менеджер.

Зазначимо, Джон Епрі за свою кар'єру знявся у багатьох фільмах те серіалах. Чималого успіху йому принесла роль у стрічці "Хрещений батько 2". Щоправда, він надсилав проби на головну роль Майкла Корлеоне, але вона тоді дісталася Аль Пачіно. Тож, актор зіграв у другій частині Сальваторе Тессіо. У творчому доробку артиста є такі картини, як "Клан Сопрано", "Команда А", "Альфред Хічкок представляє" та багато інших.

  • Відомий шоумен висловився про виїзд Ханумака з України та чи дійсно він залишиться в США
  • 14-річна донька Віри Брежнєвої показалася в обіймах бойфренда і публічно звернулася до нього
  • З Вєркою Сердючкою трапився конфуз просто під час концерту в Дніпрі
Джерело матеріала
loader