Джуд Лоу продемонстрував стильний образ на прогулянці зі своєю дружиною
Джуд Лоу продемонстрував стильний образ на прогулянці зі своєю дружиною

Джуд Лоу продемонстрував стильний образ на прогулянці зі своєю дружиною

Джуд Лоу офіційно одружився вдруге 2019 року. У актора семеро дітей від чотирьох різних жінок.

Британський актор Джуд Лоув стильному вбранні вийшов у світ зі своєю другою дружиною Філліпою Коен. 19 серпня пару, тримаючись за руки, помітили на прогулянці Нью-Йорком, повідомляє Daily Mail.

51-річний актор для прогулянки обрав стильне вбрання: чорний жилет, блейзер, укорочені штани широкого крою і туфлі-човники в клітинку. Свій образ Джуд доповнив сумкою в армійському стилі. Його дружина Філліпа мала невимушений і шикарний вигляд у простій темно-синій сукні-сорочці без рукавів. Вона була в чорних шльопанцях і тримала під рукою чорний шкіряний клатч.

Пара одружилася 2019 року, а в лютому минулого року в них народилася друга дитина — сьома для актора. Лоу є багатодітним батьком, у нього від колишніх стосунків є 27-річний син Рафферті, 21-річна донька Рубі від колишньої дружини Сейді, а також 13-річна донька Софія від моделі Саманти Берк та восьмирічна Ада від співачки й авторки пісень Кетрін Гардінг.

Актор Талановитого містера Ріплі про народження дітей у шлюбі з Філліпою сказав: "Мені це подобається, так що чому б і ні? Мені дуже пощастило, що я пов'язаний з людиною, в яку я шалено закоханий... Ідея мати ще дітей була б просто чудовою. Мені пощастило бути з людиною, з якою мені веселіше, ніж будь-коли в житті. У нас неймовірно стабільне, здорове і чудове сімейне життя, в якому беруть участь мої діти, які вже дорослі... а молодші діти — це просто море радості і веселощів".

Раніше, 23 березня 2023 року, Джуд Лоу показав красеня-сина в новій рекламній кампанії Brioni. Батько і син втретє знялися для одного з найвідоміших брендів чоловічого одягу класу люкс.

Теги за темою
Діти актор
Джерело матеріала
loader