Нова Audi RS3 отримала стильні зміни всередині салону: який вигляд має
Нова Audi RS3 отримала стильні зміни всередині салону: який вигляд має

Нова Audi RS3 отримала стильні зміни всередині салону: який вигляд має

Компактний хетчбек Audi RS3, який зараз перебуває в стадії оновлення, був представлений в оновленому дизайні. Німецький автобренд показав, які саме зміни стались із п'ятициліндровим спортивним малюком.

Як пише видання Motor1, модель отримала перероблену решітку радіатора, "розумніші" матричні світлодіодні фари з можливістю вибирати схему для денних ходових вогнях. Новий вигляд RS3, за словами виробника, нагадує Quattro S1 Pikes Peak 1987 року, хоча з цим згодні не всі фанати марки.

Ромбоподібний малюнок, який можна помітити на однорамних ґратах, повторюється на оновлених повітрозабірниках з вертикальними чорними лопатями. Для більш агресивного вигляду над переднім спліттером розмістили три отвори. Це створює ілюзію ширшого автомобіля. Задні ліхтарі мають нову графіку, а на бампері тепер розміщені два бічні вертикальні відбивачі, а також третій відбивач, що розділяє дифузор навпіл.

Оновилась і лінійка кольорів, в які фарбують кузов Audi RS3. До уже знайомих Green та Kemora Grey приєдналися металізовані Ascari Blue та Progressive Red. Вперше Audi пропонує RS3 у кольорі Daytona Gray з матовою обробкою. Решітка радіатора і дифузор, згадані раніше, завжди виконані в чорному кольорі. Вони можуть мати глянсовий блиск, або постачатись у більш приглушеному матовому варіанті.

Нова Audi RS3 отримала стильні зміни всередині салону: який вигляд має

Стандартні 19-дюймові диски авто також мають матово-чорну обробку і можуть бути замінені на додаткові литі диски, такі ж, як на європейській версії RS3 Performance Edition. Вони також можуть бути матово-темно-сірими або глянцево-чорними металевими з двоколірним дизайном.

Більш очевидні зміни відбулися всередині. RS3 отримала опціональні карбонові передні сидіння-ковші у стилі BMW M2. Вони поєднують шкіру Nappa для бічних стійок з мікрофіброю для центральної та матової карбонової задньої частини. Звичайні спортивні сидіння, обтягнуті шкірою Nappa.

Ще одна помітна зміна — рульове колесо. В оновленому дизайні воно має пласкі верхню та нижню секції. Кермо отримало червону позначку на 12 годин та кнопки швидкого вибору для деяких режимів водіння. Audi також додала важелю перемикання передач більш плоский дизайн разом із деякими червоними акцентами для вентиляційних отворів.

Новий RS3 зберігає всі п'ять циліндрів двигуна, але при цьому не отримує додаткової потужності. В європейській специфікації 2.5 TFSI продовжує видавати 395 кінських сил. Performance Edition, що був доступний до рестайлінгу, відповідав 401-сильній потужності RS3, яку Audi продає в США.

Проте уже зараз адаптивні амортизатори Audi RS3 отримали більшу чутливість. Крім того, інженери бренду також додатково покращили векторизацію гальмівного моменту, щоб забезпечити вищі швидкості проходження поворотів. Модель стала більш слухняною навіть під час екстремального водіння.

Замовлення на оновлений Audi RS3 почнуть приймати в кінці серпня. Ціна RS3 Sportback стартує від €66 000. Якщо вас цікавить RS3 Sedan, Audi попросить за нього €68 000.

Раніше OBOZ.UA показував кросовер Kia Sportage 2025 модельного року.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader