Бейонсе випустила новий елітний віскі, який назвала на честь свого прадіда
Бейонсе випустила новий елітний віскі, який назвала на честь свого прадіда

Бейонсе випустила новий елітний віскі, який назвала на честь свого прадіда

Міцний спиртний напій отримав визнання критиків задовго до свого виходу. Рекомендована роздрібна ціна пляшки становить 89,99 доларів США.

Знаменита американська співачка й актриса Бейонсе створила абсолютно новий віскі. Зірка 20 серпня оголосила про запуск елітного спиртного напою SirDavis в Instagram.

Співачка опублікувала кілька пікантних знімків, що рекламують цей напій, на яких вона зображена в мереживній сукні. "Davis в моїх кістках", — підписала вона пост, додавши посилання на веб-сайт напою.

Новий віскі, міцністю 44%, створений у співпраці з Moët Hennessy і майстром-дистилятором доктором Біллом Ламсденом. Названо напій на честь прадіда Бейонсе за батьківською лінією, Девіса Хога, "успішного самогонника", який жив на американському Півдні за часів сухого закону в США. Хоуг ховав пляшки зі своїм напоєм на деревах, що ростуть на його фермах, для своїх близьких і друзів.

"Мене завжди приваблювала сила і впевненість, які я відчуваю, коли п'ю якісний віскі, і я хотіла запросити більше людей відчути це почуття. Коли я дізналася, що мій прадід був самогонником, мені здалося, що моя любов до віскі зумовлена. SirDavis — це для мене спосіб віддати належне своїй спадщині", — заявила Бейонсе в прес-релізі до випуску нового спиртного напою. Віскі нагадує про техаське коріння 42-річної співачки, тому на пляшці зображена емблема коня. Крім того, напій був доведений, змішаний і розлитий у штаті Техас.

Цей напій отримав визнання критиків задовго до свого виходу. У пресрелізі також ідеться про те, що торік напій був анонімно представлений на різних конкурсах елітних спиртних напоїв. Напій отримав нагороду "Найкращий у своєму класі американський віскі" за версією премії SIP Awards 2023. Рекомендована роздрібна ціна пляшки віскі становить 89,99 доларів США.

Раніше, 21 травня, Фокус писав про те, що Каміла і Меттью МакКонахі знялися в зухвалій рекламі текіли Pantalones.

Теги за темою
співачка актриса
Джерело матеріала
loader