Четверо ухилянтів дві доби блукали горами, поки не натрапили на прикордонників
Четверо ухилянтів дві доби блукали горами, поки не натрапили на прикордонників

Четверо ухилянтів дві доби блукали горами, поки не натрапили на прикордонників

Чотирьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон, виявили прикордонники відділення "Богдан" Мукачівського загону. Затримані дві доби блукали горами, щоб потрапити у Румунію. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Затриманими виявилися 28-річний та 33-річний мешканці Чернігівщини, 22-річний буковинець та 23-річний львів’янин. Виявилося, що до зустрічі із прикордонниками вони вже дві доби "мандрували" горами, аби обійти наявні контрольні пости та незаконно потрапити в Румунію. Усіх чотирьох затримали та доставили на прикордонний підрозділ.

Стосовно затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справу скерували до суду.

Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

  • 7 серпня Національна поліція повідомила, що в Одеській області, за 3 км від державного кордону, виявили вантажівку, в якій було 48 чоловіків від 21 до 48 років. Усі вони намагалися незаконно виїхати за кордон. Вартість одного місця у вантажному автомобілі становила 150 тисяч гривень. 
  • Наприкінці липня оперативні співробітники Чопського і Мукачівського прикордонних загонів задокументували два епізоди переправлення з України до Румунії громадян України, які підлягають мобілізації. Переправники діяли у межах Ужгородського, Мукачівського і Рахівського районів Закарпатської області.
Теги за темою
Держприкордонслужба
Джерело матеріала
loader