"Я жива людина": що сталося між Ольгою Сумською та її молодшою донькою
"Я жива людина": що сталося між Ольгою Сумською та її молодшою донькою

"Я жива людина": що сталося між Ольгою Сумською та її молодшою донькою

Ольга Сумська зізналася, що молодша донька зробила їй серйозне зауваження.

Українська популярна акторка Ольга Сумська розповіла, що Анна Борисюк, яка теж акторка, розкритикувала її за гучне дихання в кадрі.

В ефірі програми "Сніданок з "1+1" Ольга зізналася, що вона спокійно реагує на критику доньки і почала стежити за своїм диханням.

"Ну я ж дуже емоційна. Ось, скажімо, вона мені каже, що я "дихаю" в кадрі. Ну я дихаю, тому що я жива людина. І я почав за цим стежити і, коли дивлюся свої ролі тих років, думаю: "Дійсно, чого я так дихаю?" - розповіла Ольга.

Дивіться відео інтерв'ю Ольги Сумської:

Ольга Сумська
Ольга Сумська / інфографіка: Главред

Хто така Ольга Сумська?

Ольга Сумська - українська актриса і телеведуча. Заслужена артистка України (1997), Народна артистка України (2009). Лауреатка Національної премії України імені Тараса Шевченка (1996). Також нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня (2021).

Ольга Сумська - останні новини за темою

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська показала сімейну прогулянку серед квітучих сакур і магнолій та згадала про старшу доньку-мовчунью. Під час прогулянки Києвом, Ольга відзначила сакуру, яку вона посадила разом зі старшою донькою Антоніною Паперною.

А також Ольга Сумська зізналася, що відчуває справжній розпач через те, що її старша донька Антоніна Паперна залишилася жити в країні-терористі Росії.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader