Копія батька: син Джека Ніколсона вирушив у відпустку зі своєю коханою до Португалії
Копія батька: син Джека Ніколсона вирушив у відпустку зі своєю коханою до Португалії

Копія батька: син Джека Ніколсона вирушив у відпустку зі своєю коханою до Португалії

Рей Ніколсон понад рік зустрічається зі знаменитою португальською моделлю. Уперше вони дебютували як пара на червоній доріжці в березні на вечірці Vanity Fair.

Син легенди Голіївуду Джека Ніколсона Рей вирушив у відпустку зі своєю коханою, моделлю Victoria's Secret Сарою Сампайо в Португалію. Сара в Instagram поділилася знімками з чудового відпочинку на її батьківщині.

32-річний актор зустрічається з 33-річною моделлю з липня 2023 року. На Піренейському півострові вони насолоджуються прогулянками, спілкуються з сім'єю Сампайо та друзями. На деяких знімках Рей і Сара зображені на вітрильній прогулянці з її родичами, а на іншому — актор відпочиває на палубі. Також пара милується мальовничими околицями.

"Друзі сім'ї вдома! Спасибі @dourocaptain за те, що влаштували нам милу прогулянку під вітрилом по мостах Порту! Обов'язково відвідайте це місце, якщо приїдете в гості", — підписала вона карусель фотографій.

Вперше Рей і Сара дебютували як пара на червоній доріжці в березні на вечірці Vanity Fair з нагоди вручення премії "Оскар". Молодший Ніколсон був дуже схожий на молоду версію свого знаменитого батька в сірому костюмі і шовковій сорочці, тоді як Сара вразила присутніх красивою сукнею без бретелей бордового і чорного кольорів від Zuhair Murad.

Рей Ніколсон і Сара Сампайо
Фото: Getty Images

Рей побудував кар'єру в кіноіндустрії. Він знявся разом із Даян Крюгер у фільмі Ніла ЛаБута 2022 року "З нізвідки", а також зіграв безліч ролей в інших фільмах, як-от "Дещо від Тіффані", "Лава запасних" і "Паніка".

Він народився в сім'ї Джека Ніколсона і його колишньої партнерки Ребекки Бруссард, з якою в актора "Сяйва" також є дочка Лоррейн.

У Джека п'ятеро дітей від чотирьох різних жінок, а також дочка Тесса Гурін, яку він ніколи публічно не визнавав своєю.

Нагадаємо, 23 квітня Фокус писав про те, що знаменитий актор Джек Ніколсон став самітником.

Теги за темою
актор
Джерело матеріала
loader
loader