На Донеччині парамедики поліції врятували поранене подружжя, яке вижило під завалами. Відео
На Донеччині парамедики поліції врятували поранене подружжя, яке вижило під завалами. Відео

На Донеччині парамедики поліції врятували поранене подружжя, яке вижило під завалами. Відео

На Донеччині поліцейські врятували подружжя, що опинилося під завалами свого будинку після російського авіаудару. Жінка 66 років та 63-річний чоловік отримали поранення, чоловік був у важкому стані.

Парамедики Національної поліції надали подружжю та двом їхнім сусідам, що також отримали поранення, першу допомогу, людей доправили до лікарні. Відео порятунку показали у Telegram-каналі Нацполіції.

Як зазначено у повідомленні, поліцейські врятували чоловіка та його дружину у селі Плещіївка Краматорського району, по якому напередодні, 22 серпня, російські загарбники вдарили авіабомбою КАБ-250 з модулем УМПК.

"На місці удару працювали рятувальні служби та поліція. З-під завалів ущент зруйнованого будинку дістали 63-річного чоловіка та його дружину, 66 років. Чоловік був у важкому стані", – йдеться у повідомленні.

Окрім постраждалого подружжя унаслідок російського удару були травмовані двоє їхніх сусідів: 85-річна жінка та 47-річний чоловік.

Парамедики Нацполіції надали постраждалим першу допомогу, потім їх евакуювали до лікарні.

На Донеччині парамедики поліції врятували поранене подружжя, яке вижило під завалами.  Відео

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 23 серпня російські загарбники вдарили по Харківщині. Уночі вони атакували КАБом прифронтове село Богуславка Борівської громади Ізюмського району. Унаслідок атаки двоє людей загинули, постраждала 78-річна жінка. А вранці окупанти вдарили по Козачій Лопані у Дергачівській міській громаді Харківського району, зруйнувавши приватні будинки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader