ЗМІ: Шахрай, ухилянт і альфонс - як Діма Мостепанюк заробляє тисячі доларів на схемі з продажу схеми
ЗМІ: Шахрай, ухилянт і альфонс - як Діма Мостепанюк заробляє тисячі доларів на схемі з продажу схеми

ЗМІ: Шахрай, ухилянт і альфонс - як Діма Мостепанюк заробляє тисячі доларів на схемі з продажу схеми

Про це пишуть Власті.нет. Публікуємо матеріал без коментарів та ремарок. Редакція не несе відповідальності та не перевіряє

Один з таких Діма Мостепанюк - ухилянт, альфонс і шахрай. З України цей чоловік мобілізаційного віку втік за підробленим “білим квитком”. Далеко від вибухів та повітряних тривог Діма організував прибуткову фінансову схему, яка дозволяє йому постійно вештатись по європейських столицях та гламурних курортах.

Суть “бізнесу” Мостепанюка проста – збирати гроші за обіцянку навчити, як їх заробляти на Amazon. Звісно, нічому дієвому Діма не вчить, а те, що розповідає довірливим “учням”, в реальності не працює. Від слова “зовсім”. Але гламурний шахрай “підняв” на своїй схемі десятки тисяч доларів. Розрахунки – на криптогаманці, без жодних сплат податків.

ЗМІ: Шахрай, ухилянт і альфонс - як Діма Мостепанюк заробляє тисячі доларів на схемі з продажу схеми - Фото 1

ЗМІ: Шахрай, ухилянт і альфонс - як Діма Мостепанюк заробляє тисячі доларів на схемі з продажу схеми - Фото 2

При цьому в інстаграмі Діма постить яскраві фоточки свого безтурботного життя і розповідає про 50 людей, які нібито на нього працюють. Насправді не працює жодного, бо працює схема.

ЗМІ: Шахрай, ухилянт і альфонс - як Діма Мостепанюк заробляє тисячі доларів на схемі з продажу схеми - Фото 3

Гроші від “розводу” наївних громадян – не єдине джерело доходів Мостепанюка. Він ще й жиголо – альфонс, що проживає в розкішних європейських отелях за рахунок заможних жінок, до яких відносно легко втирається в довіру.

В Україні відносно Мостепанюка розслідується декілька кримінальних проваджень. Готуються підозри. Найближчим часом на Діму чекає міжнародний розшук та екстрадиція. Напевно шахрая повернуть на батьківщину, а от хто поверне гроші ошуканим ним людям – поки питання.

Джерело матеріала
loader
loader