У Вінниці авто без водія збило жінку: з'явились подробиці інциденту. Фото
У Вінниці авто без водія збило жінку: з'явились подробиці інциденту. Фото

У Вінниці авто без водія збило жінку: з'явились подробиці інциденту. Фото

У Вінниці легковик ВАЗ без водія за кермом 27 серпня покотився зі схилу й наїхав на жінку. За попередньою інформацією, власник машини припаркував її і не ввімкнув ручне гальмо.

Потерпілу госпіталізовано. Про інцидент на офіційному сайті повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Подія сталася на дворовій території на вулиці Соборна.

ВАЗ наїхав на пенсіонерку

Як встановили правоохоронці, водій авто – 60-річний вінничанин, котрий припаркував ВАЗ на схилі без "ручника". 74-річна жінка йшла назустріч автомобілю, коли транспортний засіб сам наїхав на неї.

Пенсіонерка зазнала травм. Наразі автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 26 серпня в Оболонському районі Києва водій автомобіля Chevrolet збив на переході жінку. Винуватець ДТП перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

– Раніше на проспекті Валерія Лобановського у столиці сталася аварія за участю автомобіля таксі й легковика. У ДТП постраждали троє людей.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader