ДБР оголосило нардепа Дмитрука у міжнародний розшук: підозрюється у 4 злочинах
ДБР оголосило нардепа Дмитрука у міжнародний розшук: підозрюється у 4 злочинах

ДБР оголосило нардепа Дмитрука у міжнародний розшук: підозрюється у 4 злочинах

Державне бюро розслідувань оголосило у міжнародний розшук чинного народного депутата Артема Дмитрука.

Державне бюро розслідувань оголосило у міжнародний розшук підозрюваного у нападах на громадян чинного народного депутата Артема Дмитрука.

Як повідомили у заяві пресслужби ДБР, за даними слідства, під час перебування в Одесі він разом зі спільниками напав на співробітника правоохоронного органу, який виконував на той момент свої службові обов’язки, умисно заподіявши йому тілесні ушкодження та намагаючись викрасти у нього зброю.

Крім того, під час перебування у Києві у депутата виникла суперечка з одним із громадян, під час якої він завдав чоловіку декілька ударів, зокрема у голову, спричинивши тілесні ушкодження середньої тяжкості.

За даними ДБР, народний депутат України підозрюється:

Хто такий Артем Дмитрук?

Народився у Козятині Вінницької області. Депутат-мажоритарник від Одеської області. Керівник спортивного клубу; член правоохоронного комітету Ради.

Раніше охорону Дмитрука звинуватили у нападі на інвесторів у депутатській приймальній в Одесі.

Дмитрук брав участь у пропагандистському фільмі блогера, підозрюваного у держзраді, Анатолія Шарія про події 2 травня 2014 року в Одесі, виправдовуючи агресію озброєних та проросійськи налаштованих громадян, котрі хотіли захопити владу в місті.

9 травня 2020 року депутат брав участь в організованому "Партією Шарія" автопробігу.

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader
loader