MG представила недорого конкурента Hyundai Elantra та Skoda Octavia
MG представила недорого конкурента Hyundai Elantra та Skoda Octavia

MG представила недорого конкурента Hyundai Elantra та Skoda Octavia

Седан MG5 оновився зовні та став сучаснішим усередині. Модель пропонують із 1,5-літровими бензиновими двигунами на 129 і 181 к. с.

На автошоу в Ченду (Китай) дебютував новий MG5. Друге покоління седана С-класу пройшло модернізацію і буде продаватися на китайському ринку за ціною від 85 тис. юанів ($12 000). Про авто розповіли на сайті Autohome.

Варто відзначити, що третє покоління MG5 уже почали експортувати до країна Азії та Австралії, проте до Європи воно ще не доїхало. На європейському (зокрема, й українському) ринку присутня модель попередньої генерації, яка має навіть електричний варіант.

Седан вирізняється стрімким силуетом
Фото: autohome.com.cn

Новий MG5 вирізняється стрімким силуетом з аркоподібним дахом та загостреною задньою частиною У нього рельєфні боковини та розширені задні крила. Оновлену модель можна пізнати за зміненою "пащею" решітки радіатора, також освіжили оптику та бампери. За розмірами авто можна порівняти з Hyundai Elantra та Skoda Octavia.

У салоні встановили нові дисплеї
Фото: autohome.com.cn

Габарити MG5 2024:

  • довжина – 4715 мм;
  • ширина – 1842 мм;
  • висота – 1473 мм;
  • колісна база – 2680 мм.
Важливо Гроза суперкарів: тест-драйв доступного електромобіля MG4 XPower

У салоні MG5 2024 встановили нову цифрову панель приладів та збільшений 12,3-дюймовий тачскрін, а перемикачів стало менше.

Потужність 1,5-літрового турбодвигуна зросла до 181 к. с.
Фото: autohome.com.cn

1,5-літрові двигуни MG5 стали потужнішими: атмосферна четвірка тепер розвиває 129 к. с., а турбомотор – 181 к. с. У першому випадку пропонують 5-ступінчасту механічну КПП або варіатор, а у другому – 7-ступінчастий робот із двома зчепленнями. Потужнішій версії доступна спортивна підвіска з адаптивними амортизаторами.

Між іншим, нещодавно дебютував кросовер MG ZS нового покоління. Його презентували в економічній гібридній версії.

Також Фокус розповідав про новий доступний електрокросовер MG.

Джерело матеріала
loader