Олена Мозгова змінила імідж та перестала бути схожою на себе
Олена Мозгова змінила імідж та перестала бути схожою на себе

Олена Мозгова змінила імідж та перестала бути схожою на себе

Тяга до нових образів привела Мозгову до вельми незвичайного для неї експерименту.

Український музичний продюсер Олена Мозгова любить експериментувати з образами. Вона прекрасно почувається в луках, які м'яко підкреслюють її жіночність, але і не боїться виглядати трохи більш андрогінно: наприклад, у травні 2022 року вона підстриглася практично "під нуль", і в цьому вигляді їй було дуже комфортно.

Нещодавно Мозгова продемонструвала свій б'юті-експеримент, який ошелешив навіть найдавніших її підписників. У своєму блозі в Instagram вона показала нову зачіску.

Так з палкої брюнетки, якою всі знають продюсерку, вона перетворилася на русяву з м'яким медовим відливом. Незвичайний відтінок ідеально ліг на вкорочене каре Мозгової.

"Новий колір, нова стрижка, нова я!" - підписала фото Олена Мозгова, явно задоволена своїм новим луком.

Олена Мозгова
Олена Мозгова новини - Олена Мозгова кардинально змінила імідж / instagram.com/olenamozgova1

Хто така Олена Мозгова?

Олена Мозгова - український музичний продюсер. Донька Народного артиста України Миколи Мозгового. Брала участь у різних проєктах та шоу, в тому числі в організації музичних фестивалів в Україні ("Пісня року", українські версії проєктів "Золотий грамофон" і "Золота шарманка" та ін.).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Дмитро Monatik показав, яким був до великого шоу-бізнесу - популярний шоумен поділився своїм архівним знімком з періоду великого захоплення хіп-хоп-культурою.

Також стало відомо, що "син" Олега Винника, співак Андрій Кравченко, якого через схожість у зовнішності та репертуарі часто порівнюють зі втікачем, остаточно відрікся від опального артиста.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader