Гороскоп на тиждень 2-8 вересня для всіх знаків Зодіаку: Овни закордоном, Діви полюблять себе, а Стрільці в кар'єрі
Гороскоп на тиждень 2-8 вересня для всіх знаків Зодіаку: Овни закордоном, Діви полюблять себе, а Стрільці в кар'єрі

Гороскоп на тиждень 2-8 вересня для всіх знаків Зодіаку: Овни закордоном, Діви полюблять себе, а Стрільці в кар'єрі

Молодий місяць у Діві стане гарним часом для тих, хто зайнятий кар'єрою і навіть для тих, хто хоче укласти шлюб. Квадратура Нептуна та Марса знизить напруженість, але додасть креативу до процесів.

Через з'єднання Чорного Місяця і Венери виникне деяка плутанина у фінансових справах. Напружені квадратура Урана та Меркурія та опозиція Сатурна та Сонця додадуть дратівливості.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Рибам цей тиждень дано для партнерства, співпраці та роботи на публіці. Подіями тижня будуть весілля, початок серйозних відносин, укладання угоди, робота в союзі з діловими партнерами, підписання договору, виступ на публіці, зростання популярності. Понеділок приверне увагу Риб до закордону та спілкування з іноземцями. У вівторок та середу доведеться згадати роботу. Це гарні дні для розмови з начальством та для вдосконалення у професії. Четвер та п'ятниця принесуть зустріч із друзями. Вихідні підходять для самотності, відпочинку в тиші, зайняття справами, що вимагають зосередженості. Небажано проводити вихідні активно – це знесилить Риб, тоді як спокійний відпочинок додасть їм енергії.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Тиждень буде корисним для Водоліїв тим, що вони зможуть впоратися з тривожними чи кризовими ситуаціями у своєму житті. Це найкращий час для хірургічної операції, з'ясування стосунків, ризику, експериментів, зміни життя. Можна вирішити питання з боргами та кредитами. Крім того, понеділок нагадає їм про справи та роботу, вівторок та середа добре підходять для зустрічі з друзями. У четвер та п'ятницю буде складно спілкуватися, Водоліям здаватиметься, що їх ніхто не розуміє. Це найкращі дні для справ, які потребують самотності, та для лікування у лікарні. На вихідних настрій несподівано покращає, стане більше сил. Ці дні можна присвятити собі та тим справам, які дарують радість.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Козороги будуть налаштовані на філософський лад. Їх цікавитимуть абстрактні речі: релігія, культура, політика. Багатьох зацікавить життя за кордоном. Це гарний тиждень для поїздки, але якщо такої можливості немає, то Козероги задовольнять свій інтерес спілкуванням у Мережі, вивчення іноземної мови тощо. Навчання взагалі буде одним із пріоритетів для Козорогів. Вони будуть невтомно розширювати свій кругозір. Це чудовий період для студентів. Крім того, у понеділок не завадить зустрітися із друзями. Вівторок та середу Козороги проведуть самотньо. Найбільше сил буде у четвер та п'ятницю. А вихідні підходять для матеріальних справ – заробітку та покупок.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Стрільцям потрібно зосередитись на діловому житті. Зараз якраз той час, коли робота йтиме вперед без сучка та задирки, легко зробити кар'єру, розпочати та розвинути бізнес. У середу та четвер деякі Стрільці піднімуться на вершину завдяки колегам. Понеділок – не надто приємний день поганого настрою та емоційної відчуженості. Натомість у вівторок Стрільці відчують приплив сил. Також енергійні вони будуть і в середу. Четвер і п'ятниця привернуть їхню увагу до матеріальних справ: до заробітку, грошей, покупок. Вихідні вони проведуть рухливо: на них чекають прогулянки, зустрічі зі знайомими, новини, спілкування. У ці дні легко вбираються нові знання, тому навчання буде продуктивним.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Основні події у житті Скорпіонів будуть пов'язані з друзями та однодумцями, з роботою груп та спільнот, за участю у семінарах та конференціях. Зараз чудовий час для того, щоб стати членом творчого чи наукового об'єднання, знайти форум чи спільноту до душі в Інтернеті, займатися волонтерською роботою. Скорпіони мають багато витримки. Над більшістю будуть тяжіти обов'язки та розпорядження начальства. Підвищена енергійність і сила допоможуть Скорпіонам з успіхом справлятися з усіма справами, але зроблять їх надто агресивними, і тоді до них притягнеться агресія у відповідь. Щоб уникнути цього, потрібно скидати надлишки енергії у спортзалі.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Терези мають неоднозначний тиждень. З одного боку, вони відчуватимуть відчуження від звичного кола спілкування. Деякі зіткнуться з інтригами та таємницями. У деяких підкачає здоров'я і їм доведеться дотримуватися постільного режиму. З іншого боку, з вівторка Терези стануть більш товариськими. Їм краще вдаватиметься інтелектуальна робота, вимова промов, вони будуть рухливими та контактними. У деяких ці дві сфери життя підуть паралельно, не стикаючись. Вони спілкуватимуться, гулятимуть, їздитимуть, але знайдуть час і на те, щоб побути на самоті. Інші знайдуть співрозмовників або цікаві новини в ізоляції від звичного життя: в незнайомій країні, на природі, вдома, в Мережі.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Діви будуть у центрі уваги. Їх зараз піклуватимуться лише власні інтереси, і вони наполегливо пробиватимуться на перший план. Це дуже добрий тиждень, щоб заявити світові про себе. Настав час сказати: "Досить!", і робити тільки те, що відповідає інтересам самої Діви. Якщо Вам потрібно переконати когось чи промовисто виступити, робіть це у понеділок. Якщо ж для вирішення Ваших питань потрібна чарівність, і Ви хочете досягти чогось без конфліктів, намічайте такі справи на вихідні. Крім того, на вихідних посилиться розуміння краси, тому не завадить сходити на виставку, зайнятися покупкою вбрання та гарних речей або відвідати салон краси.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Для Львів, які особливо народилися на початку знака, як і раніше, відкрито багато нових доріг. Леви знайдуть, де застосувати таланти, зможуть реалізувати себе в нових сферах життя, їм легко даватиметься більшість справ. А бонусом до вечора п'ятниці йдуть посилені краса та чарівність. Основні інтереси Львова будуть спрямовані на матеріальні справи. Ну, а як же ними не цікавитися, якщо на багатьох чекає підвищення зарплати та подарунки? А, крім того, бездоганне естетичне чуття допоможе Левам правильно вибрати покупки. Найкращі дні для фінансів та придбань, а також для того, щоб набиратися сил та зміцнювати здоров'я – середа та четвер.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Раки мають рухливий тиждень, наповнений зустрічами, розмовами, пересуваннями та новинами. Особливе місце у житті займуть поїздки, навчання та питання щодо документів. Тому найуважнішими треба бути людям, у яких життя пов'язане із цими справами: учням, посередникам, журналістам. У них будуть найяскравіші події. Понеділок гарний для відпочинку та розваг. Вівторок та середа нагадають про повсякденні обов'язки. Це непогані дні для лікування та оздоровлення. У четвер та п'ятницю потрібно співпрацювати з іншими людьми. Спільні дії будуть успішнішими за індивідуальні. Вихідні принесуть внутрішню тривожність, на душі буде неспокійно, Раков потягне на небезпеку та пригоди. Будьте обережні на дорогах.

Близнята

Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Найбільше часу від Близнят вимагатиме домашній клопіт. Деякі просто будуть проводити багато часу вдома, деякі будуть зайняті по господарству, на когось чекають такі яскраві події як новосілля, сімейне свято чи приїзд гостей. У понеділок Близнята віддаватимуться цим справам усією душею, а з вівторка їм захочеться волі. Навіть тим, хто сидить удома, захочеться зайнятися чимось творчим. Вони згадають про давні захоплення чи знайдуть нове хобі. У вівторок та середу важливо співпрацювати з іншими людьми. Також це добрі дні для святкування заручин, весілля, ювілею. Четвер та п'ятниця несуть підвищену тривожність. Натомість у жінок збільшиться шанс зачаття. На вихідні багато хто поїде за кордон.

Телець

Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Тільцям цей тиждень дано для того, щоб веселитися, відпочивати та ходити на побачення. У творчих людей стане більше натхнення та й можливостей проявити свої таланти буде більше. До п'ятниці Тельці розриватимуться між бажанням зайнятися тим, чого просить душа, і необхідністю закінчити розпочаті справи, а з п'ятниці вони будуть повністю вільні і зможуть присвятити себе самовираженню та відпочинку. У понеділок важливо вміти співпрацювати. Вівторок та середа принесуть душевні тривоги. Але ці ж дні будуть найщасливішими для жінок, які бажають завагітніти. Четвер та п'ятниця хороші для поїздки за кордон. Вихідні присвятіть плануванню ділового життя наступного тижня.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Овнам потрібно більше звертати увагу на здоров'я. Нехтування стане причиною травм, хвороб, а то й незапланованої операції. Натомість ті люди, які лікуватимуться, відчують помітне покращення здоров'я. Тиждень гарний і для лікування, і для хірургічних операцій. Найнапруженішим буде понеділок. Події вівторка та середи налаштують Овнів на філософський лад. Деяким вони принесуть спілкування з іноземцями або поїздку за кордон, у крайньому випадку активне віртуальне життя. Четвер та п'ятниця – дні для вирішення ділових питань. А у вихідні Овнам буде приємно зустрітися з друзями. Овнам дуже захочеться, щоб поряд були люди, які поділяють їхні інтереси та погляди.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.

Теги за темою
Гороскоп
Джерело матеріала
loader