Найдешевший електрокрос Tesla готують до прем'єри. Фото
Найдешевший електрокрос Tesla готують до прем'єри. Фото

Найдешевший електрокрос Tesla готують до прем'єри. Фото

Найдоступніший кросовер Tesla багато потенційних покупців очікують побачити після модернізації незабаром. Новий електрокар Model Y готують до прем'єри

Про машину розмови йдуть дедалі частіше. За інформацією Motor1, прем'єра Tesla Model Y очікується на початку 2025 року. Компактний кросовер навіть отримає варіант на 7 місць у салоні.

Офіційно виробник ще нічого не підтверджував. А Ілон Маск навіть казав, що найближчим часом такої машини чекати не варто. Як завжди, його словам вірити не варто – ось черговий доказ. Раніше нову Tesla Model Y 2025 модельного року показали на дорозі під час випробувань.

Tesla Model Y Juniper

Електричний кросовер поки що відомий під ім'ям Tesla Model Y Juniper. Це назва прототипу. Швидше за все новинка отримає ті ж зміни, що ми побачили у нової Tesla Model 3 2024 року. У дизайні компактного електричного седана після рестайлінгу з'явилися нові горизонтальні фари простої форми у стилі старшої Model S та інший бампер з акуратним повітрозабірником внизу.

Максимальний запас ходу нової Tesla Model 3 2024 модельного року в модифікації Long Range складає 629 км. З дисками на 18 дюймів запас Tesla Model 3 Long Range збільшується до 678 км. Базова Tesla Model 3 Standard Range RWD (задній привод) має збільшений до 513 км запас ходу. Очевидно, схожу програму змін можна очікувати і для кросовера.

Як розповідав OBOZ.UA, до прем'єри готують недорогий електричний кросовер Renault.

Джерело матеріала
loader
loader