Спір на випускному: хлопець поставив 20 доларів, що одружиться з однокласницею
Спір на випускному: хлопець поставив 20 доларів, що одружиться з однокласницею

Спір на випускному: хлопець поставив 20 доларів, що одружиться з однокласницею

Кейд Вессел і Сара Ділл почали зустрічатися 6 років тому. Тоді вони були у випускному класі школи.

Кейд Вессел і Сара Ділл зі штату Флорида (США) познайомилися в 6 класі. Тоді вони обидва навчалися за програмою для обдарованих учнів. У випускному класі Сара перейшла в іншу школу і саме тоді почалися її стосунки з Кейдом. Про незвичайну історію кохання розповідає видання People.

В американських школах випускники обирають фразу, яку надрукують під їхнім фото у випускному альбомі. Зазвичай хтось висловлює подяку, ділиться планами на майбутнє або просто пише щось смішне. Кейд, який на той момент зустрічався із Сарою лише два тижні і був по вуха закоханий, вирішив написати: "Ставлю 20 доларів на те, що одружуся з Сарою Ділл". Хлопець не був упевнений, що цю фразу дійсно надрукують, але вирішив ризикнути.

"Одні намагалися придумати щось смішне, інші — глибокодумне. Але я сидів там, усамітнившись, і думав, що збираюся зробити щось легендарне", — згадує 24-річний Кейд.

Кейд Вессел і Сара Ділл почали зустрічатися 6 років тому
Фото: New York Post

Хлопець тримав свою цитату в секреті, не розкриваючи її нікому, навіть Сарі, яка навчалася в іншій школі.

"Я не нервував, коли писав її. У глибині душі я знав, що саме так я себе і почуваю. Збудеться це чи ні, залежало не тільки від мене, але я відчував, що це так", — сказав він, додавши, що Сара дізналася про цитату після того, як хтось із його школи надіслав їй фотографію.

Через роки цитата з випускного альбому Кейда стала реальністю. Вони з Сарою пов'язали себе узами шлюбу в Сарасоті, штат Флорида.

Після весілля їхній фотограф Олівія Дерочер опублікувала в Instagram відео з цитатою зі щорічника Кейда. У ролику була фотографія Кейда, що йде до вівтаря з 20 доларами в руці.

"Я зберіг ці 20 доларів і ще дві 20-доларові купюри, вручені мені того вечора, в конверті в себе вдома, сподіваючись колись повісити їх у рамку", — каже Кейд.

Раніше Фокус повідомляв, що дівчина зв'язалася з метеорологічним бюро, щоб помститися коханому. Багато жінок можуть заблокувати колишнього кавалера в соцмережах, викинути його речі або знайти іншого партнера. Але для Бетані Хант цього було недостатньо.

Також стало відомо, що колишні наречений і наречена 7 років судяться за обручку вартістю $70 тисяч. Брюс Джонсон і Керолайн Сеттіно планували одружитися, але незабаром вони розлучилися. Наразі колишні закохані судяться за каблучку від Tiffany's, яка коштує більш ніж 70 000 доларів.

Теги за темою
Гроші весілля
Джерело матеріала
loader
loader