Renault представить відразу два бюджетні кросовери. Фото та подробиці
Renault представить відразу два бюджетні кросовери. Фото та подробиці

Renault представить відразу два бюджетні кросовери. Фото та подробиці

Новий Renault 4 EV – довгоочікуваний бюджетний кросовер від французької компанії для нового сегменту. Виробник готує прем'єру цієї моделі разом із ще однією машиною – недорогим автомобілем Dacia.

Подробиці стали відомі Carscoops. Декілька французьких прем'єр відбудеться в рамках Паризького автошоу, яке стартує в жовтні 2024 року. Акцент зроблять на доступних автомобілях.

Дизайн Renault 4 EV вже показували неодноразово. Спереду – лаконічна глянсова панель чорного кольору та акуратні фари. Також, ймовірно, дешевий електромобіль набуде незабарвлених пластикових деталей на бамперах, які підкреслять його позашляховий характер. Але це буде все ж таки компактний міський кросовер з довжиною кузова 4,2 м.

Dacia Bigster

Швидше за все, в 2025 році Renault 4 вирушить у виробництво практично в такому ж вигляді. Силует моделі відсилає до знаменитого класичного хетчбека Renault 4L 60-х років ХХ століття.

Друга новинка належить Dacia. Точної інформації про неї не надали. Але очікується, що це сімейний кросовер Dacia Bigster. Недорогий автомобіль виявиться більшим за Duster 3 покоління і зуміє розмістити в салоні семеро людей.

Раніше OBOZ.UA розповідав про нову недорогу модель Nissan.

Джерело матеріала
loader