«Друзі Оушена» можуть повернутися
«Друзі Оушена» можуть повернутися

«Друзі Оушена» можуть повернутися


 Видання Deadline повідомляє, що студія Warner Bros. Pictures може взятися за розробку сиквелу «Друзів Оушена». Остаточне рішення ще не прийнято, але Джордж Клуні («Квиток до раю») та Бред Пітт («Швидкісний поїзд») готові повернутися до своїх ролей. Минулого року Клуні вже згадував франшизу, сказавши: «У нас є дійсно хороший сценарій для ще одного друга Оушена, так що, можливо, зрештою ми зробимо такий фільм. Насправді, це чудовий сценарій у стилі «красиво піти»».

 Не має бути проблем з поверненням більшості інших акторів трилогії, включаючи Метта Деймона і Кейсі Аффлека, які нещодавно знялися в комедійному екшні «Підбурювачі». А от Стівен Содерберґ («Супер Майк: Останній танець») не повернеться, а на його місце претендує Едвард Берґер, режисер оскароносної картини «На Західному фронті без змін». Цього року німецький постановник випустив драму «Конклав» (старт прокату в Україні 31 жовтня), якій теж прогнозують номінації на престижні нагороди.

 Прем’єра оригінального фільму про друзів Оушена відбулася у 1960 році, а у 2001-му Стівен Содерберґ зняв римейк «Одинадцять друзів Оушена», який розрісся до трилогії. У 2018-му студія Warner Bros. Pictures випустила жіночий ребут-сиквел «8 подруг Оушена». Також нещодавно були розмови про приквел до трилогії Содерберґа, в якому Раян Ґослінґ і Марґо Роббі мали зіграти батьків героя Джорджа Клуні, але, схоже, ці плани канули в Лету.

Тегі: анонси
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader