Україна – Албанія: всі подробиці матчу Ліги націй
Україна – Албанія: всі подробиці матчу Ліги націй

Україна – Албанія: всі подробиці матчу Ліги націй

Збірна України з футболу у суботу, 7 вересня, проведе стартовий матч нового розіграшу Ліги націй. Підопічні Сергія Реброва у номінально домашній зустрічі у Празі приймуть учасника чемпіонату Європи 2024 Албанію.

Зустріч пройде на полі стадіону Epet Arena. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Україна – Албанія. Час початку – 21:45 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ УКРАЇНА – АЛБАНІЯ

Прямий ефір зі столиці Чехії буде доступний на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. Також трансляцію можна побачити на регіональних каналах "Суспільного".

За годину до гри, а також після поєдинку на обох платформах заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів.

ПРОГНОЗ НА УКРАЇНА – АЛБАНІЯ

Фаворитами поєдинку вважається українська команда. Ставки на її перемогу приймаються з коефіцієнтом 1,67. Нічия оцінюється котируванням 3,60. А показники на успіх гостей досягають рівня 4,80.

ХТО СУДДЯ МАТЧА УКРАЇНА – АЛБАНІЯ

Обслуговувати зустріч довірили бригаді арбітрів із Португалії, яку очолює Луїш Годінью. Допомагатимуть йому Руй Тейшейра та Педру Алмейда. Роль четвертого рефері виконає Елдер Філіпе.

Україна – Албанія: всі подробиці матчу Ліги націй

Також на грі буде задіяна система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Тьягу Мартінш.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Сергій Ребров, головний тренер збірної України:

– Я вважаю, що албанцям не пощастило із жеребкуванням на Євро – усі суперники були дуже високого рівня. У всіх поєдинках вони дуже добре захищалися. Але у відбірковому циклі вони грали дуже впевнено, вони мають дуже інтенсивну команду. Усі гравці виступають в Європі, майже весь основний склад грає в чемпіонаті Італії. Ми дуже серйозно ставимося до цього суперника. Думаю, Албанія ще не розкрила свого потенціалу, який у неї дуже великий.

Україна – Албанія: всі подробиці матчу Ліги націй

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Україна: Трубін – Тимчик, Матвієнко, Забарний, Миколенко, Бражко, Пихальонок, Мудрик, Циганков, Судаков, Яремчук.

Албанія: Стракоша – Хюсай, Міхай, Кумбула, Мітай, Рамадані, Аслані, Лаці, Асані, Байрамі, Сефері.

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

Команди шість разів зустрічалися одна з одною. П'ять перемог в активі українців, а одна зустріч у відборі до ЧС-2006 завершилася внічию. Загальна відмінність м'ячів 13-4.

Як повідомляв OBOZ.UA, збірна України втратила найкращого бомбардира чемпіонату Іспанії на стартові матчі Ліги націй.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader