Довгоочікуваний недорогий кросовер Renault 4 готовий до прем'єри. Фото
Довгоочікуваний недорогий кросовер Renault 4 готовий до прем'єри. Фото

Довгоочікуваний недорогий кросовер Renault 4 готовий до прем'єри. Фото

Довгоочікуваний недорогий кросовер Renault 4 EV вже готовий до прем'єри. Незабаром цю модель представлять офіційно разом з іншими новинками.

Подробиці стали відомі Motor1. Декілька французьких прем'єр відбудеться в рамках Паризького автошоу, яке стартує в жовтні 2024 року. Акцент зроблять на доступних автомобілях.

Дизайн Renault 4 EV вже показували неодноразово. Спереду – лаконічна глянсова панель чорного кольору та акуратні фари. Також, ймовірно, дешевий електромобіль набуде незабарвлених пластикових деталей на бамперах, які підкреслять його позашляховий характер. Але це буде все ж таки компактний міський кросовер з довжиною кузова 4,2 м.

Renault 4

Силует моделі відсилає до знаменитого класичного хетчбека Renault 4L 60-х років ХХ століття. Точних характеристик поки що немає. Але компанія раніше натякала на запас ходу близько 400 км. Також у лінійці планується фургон у ролі легкого комерційного автомобіля.

І це ще не все. Друга новинка належить Dacia. Точної інформації про неї не надали. Але очікується, що це сімейний кросовер Dacia Bigster. Недорогий автомобіль виявиться більшим за Duster 3 покоління і зуміє розмістити в салоні семеро людей. Також Renault готує пару концептів та наступника бюджетного електрокара Twizy.

OBOZ.UA раніше показував новий бюджетник Citroen.

Джерело матеріала
loader
loader