Селена Гомес зізналася, що не може мати дітей
Селена Гомес зізналася, що не може мати дітей

Селена Гомес зізналася, що не може мати дітей

Співачка та актриса Селена Гомес зізналася, не зможе в майбутньому виносити та народити власних дітей. Лікарі діагностували у неї безплідність. В інтерв'ю Vanity Fair артистка розповіла, що причиною цього є хронічні проблеми зі здоров'ям, включаючи діагноз вовчаку, який робить виношування дитини ризикованою.

- Я ніколи цього не говорила, але, на жаль, я не можу мати своїх дітей. У мене багато медичних проблем, які можуть поставити під загрозу моє життя та життя дитини. Це довго придушувало мене, – зазначила виконавиця.

Гомес не стала докладно розповідати про можливі ускладнення у разі вагітності. Відомо, що у 2017 році співачці знадобилася пересадка нирки, вона також проходила хіміотерапію для лікування вовчаку.

Артистка вважає, що не має значення, яким способом з'являться її діти. Зірка "Вбивства в одній будівлі" підкреслила, що хоча вона не так уявляла собі народження спадкоємців у майбутньому, зараз вона ставиться до ситуації "набагато краще".

- Я вважаю благословенням те, що є чудові люди, які готові піти на сурогатне материнство чи усиновлення, а для мене це величезні можливості. Я дуже вдячна за те, що люди, які мріють стати мамою, мають інші можливості. Я одна з таких людей, – уточнила виконавиця.

Селен Гомес 32 роки. Вона розпочала акторську кар'єру у 2002 році, знявшись у серіалі "Барні". Найбільшу популярність їй принесла роль Алекс у серіалі Disney "Чарівники з Вейверлі Плейс", а зйомки у серіалі "Вбивства в одній будівлі" принесли їй дві номінації на премію "Еммі". Паралельно зі зйомками артистка розвивала музичну кар'єру. Найвідоміші її пісні: Love You Like A Love Song, Lose You To Love, Calm Down, The Heart Wants What It Wants, Come & Get It. У січні 2024 року зірка зізналася, що в майбутньому планує зосередитися на акторстві та піти з музики після виходу наступного альбому.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader
loader