Capcom зробив свої катастрофічні мобільні ігри Resident Evil ще гіршими
Capcom зробив свої катастрофічні мобільні ігри Resident Evil ще гіршими

Capcom зробив свої катастрофічні мобільні ігри Resident Evil ще гіршими

Capcom зважилася на сміливий крок – перенести свої популярні ігри на кшталт Resident Evil 7 на мобільні пристрої. Це звучить захоплююче, але, на жаль, проект обернувся провалом: ігри навряд чи привернули увагу. І ось тепер Capcom вирішує "виправити" ситуацію, додавши в ігри дратівливу вимогу обов'язкової онлайн-перевірки.

Якщо ви один із небагатьох, хто придбав Resident Evil 7 для iOS, готуйтеся до неприємного сюрпризу. Тепер, щоб запустити гру, вам знадобиться постійне підключення до Інтернету. Ця зміна вже розлютила гравців, які тепер шукають способи повернути свої гроші.

Resident Evil 3 Remake, polygon
Resident Evil 3 Remake, polygon

Чому Capcom запровадила таку вимогу?

Поки що відповіді немає – компанія не прокоментувала. Хоча Apple просуває свої пристрої як потужні ігрові машини, на практиці перетин інтересів хардкорних геймерів та мобільних гравців залишається проблематичним.

До того ж, висока ціна мобільних ігор та незручне сенсорне управління роблять такі ігри не надто привабливими. Resident Evil 7, наприклад, заробив лише 28 000 доларів, а решта ігор у колекції – ще менше.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

І ось тепер Capcom додає до гри додатковий рівень незручності, вимагаючи підключення до Інтернету. Це здається дивним кроком, особливо коли більшість гравців не матиме постійного інтернет-з'єднання на своїх iPad. Замість того, щоб покращити ситуацію, така вимога перетворює гру на щось зовсім незручне.

І, звичайно, це обмеження торкнеться лише тих, хто справді заплатив за гру, залишаючи тих, хто її піратив, осторонь проблем."

Раніше стало відомо про те, що Сapcom взявся з ремейки Resident Evil Zero та Code Veronica

Вам буде цікаво дізнатися, 400 000 гравців у Steam "збожеволіли" через простого банана: нова гра стала хітом, незважаючи на свою марність

Читайте також, в майбутньому релізі Terminator: Survivors будуть пасхали з жахів Resident Evil

Джерело матеріала
loader
loader