У стилі Б'янки Цензорі: співачка Тейлор Момсен вийшла на червону доріжку топлес
У стилі Б'янки Цензорі: співачка Тейлор Момсен вийшла на червону доріжку топлес

У стилі Б'янки Цензорі: співачка Тейлор Момсен вийшла на червону доріжку топлес

Дівчина демонструвала публіці кубики преса і абсолютно не бентежилася відсутності спідньої білизни.

31-річна американська акторка Тейлор Момсен, яка також є солісткою рок-гурту The Pretty Reckless, відвідала показ мод KidSuper's Funny Business Comedy в Нью-Йорку, поставши на килимовій доріжці в дуже сміливому образі, пише Mirror.

Тейлор була одягнена в чорну куртку з сірими смугами і відповідні штани, завершивши образ чорним поясом і черевиками на платформі. Під курткою у неї не було абсолютно нічого. На соски вона наклеїла чорну стрічку і демонструвала публіці кубики свого преса.

На сторінці в соцмережі Тейлор похвалила захід.

"Незаймані очі і брудні погляди, і прекрасний час з @kidsuper на одному з найкумедніших модних заходів, на яких я коли-небудь була! Дякую @dougieplaylist і всій команді за те, що запросили мене! @lovesac @puma @bfa @nyfw макіяж", — ідеться в підписі. На фотографіях дівчина позує в тому ж ансамблі, що була на показі.

Захід у рамках Тижня моди в Нью-Йорку провів Марлон Вайанс, а на сцену вийшли коміки в одязі з колекції осінь/зима 2024 від Kid Super. Тейлор ще з дитинства знімалася в кіно, включно зі "Школою шпигунів", "Аутсайдером" і "Дітьми шпигунів 2: Острів нездійснених надій".

У шестирічному віці вона з'явилася в картині "Грінч — викрадач Різдва", а також була зіркою в мильній опері "Пліткарка" з 2007 по 2012 рік, де зіграла Дженні Гамфрі.

"Я пішла з "Пліткарки", тепер гастролюю і граю в групі, і це, загалом-то, все, чого я хочу. Сподіваюся, я зможу займатися тільки цим до кінця свого життя", — говорила вона.

У 14 років Момсен підписала контракт з елітним модельним агентством IMG.

Pretty Reckless, де співає Тейлор, випустили чотири студійні альбоми, останній з яких Death by Rock and Roll вийшов 2021 року. Вони також випустили збірку Other Worlds 2022 року.

Раніше Фокус писав, що Тейлор Момсен під час виступу вкусив кажан.

Джерело матеріала
loader