BMW створила седан 4 серії: критики вражені
BMW створила седан 4 серії: критики вражені

BMW створила седан 4 серії: критики вражені

У відчайдушних спробах відокремити лінійку електрокарів від традиційних автомобілів більшість автовиробників відступають від встановлених норм. Однак BMWi4 eDrive35 Gran Coupe приємно вразив навіть критиків.

Попри деякі нюанси, наприклад, з амортизацією, експерти наголошують на тому, що компанія BMW створила надійний, якісний та функціональний електрокар. Про основні характеристики BMWi4 eDrive35 Gran Coupe розповіло видання Motor1.

BMW створила седан 4 серії: критики вражені

Короткі характеристики BMW i4 eDrive35 Gran Coupe

  • Акумулятор: 68,7 кіловат-годин;
  • Потужність: 282 кінські сили;
  • Розгін до 100 км/год: приблизно 5,8 секунди;
  • Запас ходу EV: 405 км.

Як і кожна окрема 3-я серія, i4 GC пропонує чудову керованість та стильний дизайн. Електрокар дотримується пропорцій класичного седана BMW. Деякі експерти висловлюють думку про недоречність великої зубчастої решітки радіатора.

Особливо вишукано оформлений інтер’єр, який пропонує достатній простір для голови, великий і функціональний багажник, а також достатньо розкоші та технологій.

BMW створила седан 4 серії: критики вражені

Авто має літій-іонну батарею потужністю 81,5 кіловат, яка живить один задній двигун, що виробляє 282 кінські сили.

Прогнозований запас ходу – 405 км. Це не найкращі в галузі показники радіусу дії чи ефективності, але їх було достатньо для середньостатистичних потреб родини.

BMW відтворює трохи імітованого шуму трансмісії через внутрішні динаміки i4 GC. Трансмісія електромобіля BMW пропонує традиційну процедуру водіння з двома педалями, а також водіння з однією педаллю. Останній варіант – чіткий і добре відкалібрований, з миттєвим переходом до гальмування.

Експерти також звертають увагу на амортизацію – було б чудово, якби вона була трохи м’якшою. Тим не менш, Sport пропонує найбільш чутливе калібрування кожного основного шасі та системи трансмісії, перетворюючи i4 GC на справжній спортивний седан.

BMW створила седан 4 серії: критики вражені

З базовою ціною 52 200 доларів ця комплектація eDrive35 пропонує найкращу вартість серед лінійки i4.

Це робить i4 eDrive 35 впливовим конкурентом седанів із двигуном, гібридів і електромобілів. Конкуренти, що працюють на газу, повільніші, а гібридні автомобілі вдвічі більше.

Таким чином, новий BMW поєднує стиль з функціональністю.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що найдешевший електрокар Mercedes 2025 року показали на живих кадрах.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader