На Хмельниччині внаслідок ворожої атаки сталась пожежа: з'явились подробиці
На Хмельниччині внаслідок ворожої атаки сталась пожежа: з'явились подробиці

На Хмельниччині внаслідок ворожої атаки сталась пожежа: з'явились подробиці

У ніч проти 12 вересня окупаційна армія РФ атакувалаХмельницьку область ударними дронами-камікадзе Shahed. Внаслідок обстрілу на території регіону виникла пожежа.

Загалом ворог запустив по Хмельниччині 10 БПЛА. Про це в Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

В ОВА заявили, що під час повітряної тривоги у небі над Хмельницькою областю силами протиповітряної оборони було знищено 10 ворожих дронів типу Shahed.

Також повідомляється, що на одному зі складів зберігання меблевої продукції внаслідок атаки виникла пожежа. Над ліквідацією пожежі працює підрозділ ДСНС.

Під час нічної атаки російські дрони заходили на Хмельницьку область із північного та східного напрямку.

Нагадаємо, вночі 12 вересня російська терористична армія вкотре намагалася атакувати Київ. Ворог запускав по українській столиці ударні дрони-камікадзе. Силами протиповітряної оборони всі ворожі БПЛА знищили на підступах до столиці.

Раніше повідомлялося, що у ніч на 12 вересня російські окупанти вдарили "Шахедами" по місту Конотоп у Сумській області. У населеному пункті пролунали потужні вибухи під час повітряної тривоги. Внаслідок обстрілу є багато руйнувань, постраждали щонайменше 13 громадян.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader