Чоловіки побили військового в Івано-Франківську: нападників знайшли, — поліція
Чоловіки побили військового в Івано-Франківську: нападників знайшли, — поліція

Чоловіки побили військового в Івано-Франківську: нападників знайшли, — поліція

Наймолодшому фігуранту лише 17 років. За даними слідства, конфлікт виник після того, як учасник бойових дій попросив у нетверезих незнайомців грошей.

Правоохоронці затримали трьох чоловіків, які побили військовослужбовця посеред вулиці. Про це 12 вересня повідомила пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Зазначається, що бійку побачили випадкові свідки, і один з них звернувся в поліцію. Потерпілим виявився 40-річний військовий, який проживає в Івано-Франківську. Його знайшли вдома та доставили в лікарню, де у чоловіка діагностували численні забої голови та тіла.

Слідчі з’ясували, що є ще один постраждалий — випадковий перехожий, який намагався заступитись за воїна. Його госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

Нападниками виявились троє мешканців Івано-Франківської області віком 26, 21 та 17 років. Найстарший з них вже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

Фото: Національна поліція
Фото: Національна поліція
Фото: Національна поліція

За даними слідства, чоловіки відпочивали з алкоголем в Івано-Франківську, коли до них підійшов військовий та попросив грошей. На прохання українці відповіли агресією — спочатку між ними й учасником бойових дій виникла суперечка на словах, а потім вона переросла у бійку.

Нападники визнали свою вину, повнолітніх фігурантів затримали. Їм мають повідомити про підозру у хуліганстві, вчиненому групою осіб. За це може загрожувати до чотирьох років ув’язнення.

Нагадаємо, 11 вересня у соцмережах з’явилось відео, на якому декілька чоловіків жорстоко б’ють військового. У поліції розповіли, що постраждалий 40-річний учасник бойових дій до правоохоронців не звертався, і його шукають.

Також 11 вересня у ГУНП в Київській області інформували, що українець підпалив Mercedes свого сусіда. Як з’ясували правоохоронці, чоловік пішов на цей радикальний крок, щоб не допустити переїзду свого знайомого.

Теги за темою
поліція побиття бійка
Джерело матеріала
loader
loader