Поліціянти затримали трьох чоловіків, які побили військового в Івано-Франківську. Відео
Поліціянти затримали трьох чоловіків, які побили військового в Івано-Франківську. Відео

Поліціянти затримали трьох чоловіків, які побили військового в Івано-Франківську. Відео

Співробітники Нацполіціїв Івано-Франківську затримали трьох чоловіків, які побили на вулиці військовослужбовця. Фігурантам 26, 21 та 17 років.

Постраждалий – 40 річний житель міста. Про це повідомили у Telegram Національної поліції України. Зазначається, що про інцидент повідомили випадкові свідки.

Правоохоронці оперативно прибули на місце, провели розшукові дії і виявили постраждалого за місцем проживання. Чоловіка доправили до медичного закладу – медики діагностували численні забої голови та тіла.

Окрім нього, у сутичці постраждав також випадковий перехожий, який спробував заступитися за військового. З тілесними ушкодженнями його також доставили до лікарні.

Як встановило слідство, затримані чоловіки відпочивали у центрі міста, розпиваючи спиртні напої. До них підійшов військовий і попросив кошти на особисті витрати. На це молодики відреагували агресивно. Почалася сварка, а потім і бійка.

Свою вину фігуранти визнали й попросили вибачення. Поліції відомо, що 26-річний зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

Наразі вирішується питання щодо оголошення про підозру затриманим за ч. 2. ст. 296 ККУ – хуліганство, вчинене групою осіб, та обрання запобіжного заходу. Згідно з санкцією статті, фігурантам "світить" до 4 років ув'язнення.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– У місті Сміла на Черкащині спалахнув скандал довкола побиття колишнього військового, який втратив здоров'я на фронті. Місцевий "авторитет", професійний боксер Вадим Долотенко побив учасника бойових дій Анатолія Гончаренка. Приводом стала аварійна ситуація між Долотенком та батьками Гончаренка в селі поблизу Сміли.

– За фактом побиття військовослужбовця у місті Сміла Черкаської області повідомлено про підозру особі, яка завдавала ударів. Місцевому жителю, який побив військовослужбовця, інкриміновано вимагання та хуліганство.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader