Емілі Ратаковскі показала, як виглядає справжня помста
Емілі Ратаковскі показала, як виглядає справжня помста

Емілі Ратаковскі показала, як виглядає справжня помста

У світі моди одяг може бути не просто красивим аксесуаром, а й потужним інструментом самовираження. Деякі жінки використовують вбрання, щоб підкреслити свою впевненість та незалежність після важких життєвих подій, таких як розлучення чи розставання.

Так звані "сукні помсти" стали символом сили і свободи, допомагаючи знаменитостям не лише виглядати приголомшливо, але й показати всьому світу, що вони здатні йти далі, незважаючи на труднощі.

Ось кілька таких "суконь помсти":

Емілі Ратаковскі показала, як виглядає справжня помста - Фото 1

Принцеса Діана

Найвідоміша "сукня помсти" була надіта принцесою Діаною 29 липня 1994 року на вечері Vanity Fair. Вона була одягнена у чорну оксамитову сукню з відкритими плечима та декольте-серце, створену грецькою дизайнеркою Крістіні Стамболіан. Сукня стала символом після публікації скандального інтерв'ю її чоловіка Чарльза про стосунки з Каміллою Паркер-Боулз.

Наталі Портман

Емілі Ратаковскі показала, як виглядає справжня помста - Фото 2

Після того, як стало відомо про зраду її чоловіка Бенджаміна Мільп'є, акторка з'явилася на шоу "Джиммі Кіммел" у чорній мінісукні, яка виглядала дуже зухвало і імітувала спідню білизну.

Дженніфер Лопес

Емілі Ратаковскі показала, як виглядає справжня помста - Фото 3

Після розлучення з Беном Аффлеком Лопес приїхала на кінофестиваль у Торонто в срібній сукні з вирізами з боків, демонструючи свою впевненість і новий старт без татуювання на честь колишнього партнера.

Мерая Кері

Емілі Ратаковскі показала, як виглядає справжня помста - Фото 4

У 1997 році після розлучення з Томмі Моттолою, співачка з'явилася на премії MTV Video Music Awards у сексуальному чорному топі і спідниці з розрізом, виражаючи своє бажання залишити минуле позаду.

Емілі Ратаковскі

Емілі Ратаковскі показала, як виглядає справжня помста - Фото 5

Модель відвідала вечірку на честь 50-річчя журналу W у прозорій блискучій сукні після того, як дізналася про зраду свого чоловіка Себастьяна Бір-Маккларда і подала на розлучення.

Ці вбрання стали символами особистих перемог та нових починань для їхніх власниць.

Крім того, Знай.ua повідомляв, зручно, тепло та модно: стилісти підказали українкам фасони трендових курток на осінь 2024 року

Джерело матеріала
loader
loader