На Вінниччині двоє дітей загинули у ДТП легковика з вантажівкою. Фото
На Вінниччині двоє дітей загинули у ДТП легковика з вантажівкою. Фото

На Вінниччині двоє дітей загинули у ДТП легковика з вантажівкою. Фото

У Гайсинському районі Вінницької області 14 вересня сталася смертельна ДТП. Аварія відібрала життя двох дітей 5 і 16 років.

Пресслужба Головного управління Національної поліції Вінниччини повідомила, що інформація про НП надійшла до правоохоронців близько 22:00 суботи. На дорозі зіткнулися легковик і вантажівка, причини з'ясовують слідчі.

В аварії загинули люди
Смертельна ДТП

Внаслідок зіткнення транспортних засобів двоє пасажирів Chevrolet у віці 5 та 16 років загинули.

За даними "Суспільного", трагедія сталася неподалік села Райгород. Попередньо, Chevrolet Aveo керував 30-річний житель Броварів Київської області. Він об'їжджав дерево, що впало на проїжджу частину, виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з вантажним автомобілем DAF із напівпричепом. Останнім керував 50-річний одесит.

У ДСНС повідомили, що 16-річного пасажира легковика затиснуло в металевій конструкції авто. Його тіло довелося розблокувати за допомогою гідравлічного інструменту.

Вантажівка й легковик потрапили в дорожньо-транспортну пригоду.

На місці події працювали медики, а також рятувальники та слідчо-оперативна група ГУНП.

Райгород

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 11 вересня у Дніпровському районі Києва п'яний водій автомобіля Toyota не впорався з керуванням і на швидкості в'їхав у клумбу. Момент ДТП зафіксували камери відеоспостереження.

– Загалом у Київській області за вісім місяців 2024 року зареєстрували 1278 ДТП із потерпілими, внаслідок аварій загинули 123 особи.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader