Без батька залишився 8-річний син: унаслідок тяжкого поранення помер захисник з Київщини. Фото
Без батька залишився 8-річний син: унаслідок тяжкого поранення помер захисник з Київщини. Фото

Без батька залишився 8-річний син: унаслідок тяжкого поранення помер захисник з Київщини. Фото

На війні за Україну загинув 32-річний військовий Іван Татушенко з Бучі. Останній бій він прийняв 8 вересня 2024 року на Запорізькому напрямку, де під час ворожого обстрілу касетними ракетами зазнав важкого поранення. 

Попри надану екстрену медичну допомогу, від отриманих травм він помер у лікарні 9 вересня. Про загибель воїна  повідомив міський голова Бучі Анатолій Федорук

Іван Татушенко добровільно приєднався до ЗСУ в грудні 2022 року та служив водієм-електриком у 117-й окремій механізованій бригаді. 

У захисника залишилися дружина та 8-річний син.

"Іван часто говорив дружині, що його побратими – це його браття, його друга сім’я. Колеги та близькі запам'ятають Героя як надійного друга, завжди готового прийти на допомогу.

У глибокій скорботі залишились дружина Олена та 8-річний син Тимофій. Він був люблячим чоловіком та батьком. Ми розділяємо вашу втрату", – пише Бучанський міський голова. 

Прощальна церемонія з Героєм відбудеться 16 вересня о 12:00 біля його дому за адресою: м. Буча, вул. Енергетиків, 14. Поховання відбудеться на Алеї Героїв о 12:30.

Як повідомляв OBOZ.UA, внаслідок тяжких поранень помер командир танкової роти Максим Костюк із Чернівецької області. Захисник не дожив до свого 32-річчя.

Раніше повідомлялося, у бою на Донеччині 10 вересня загинув 21-річний захисник Роман Сабаєв. Студент-відмінник інженерного факультету, він двічі намагався піти на фронт у складі ЗСУ, однак на передовій зрештою опинився як воїн 12-ї бригади спеціального призначення "Азов".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader