Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал
Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал

Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал

Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал - Фото 1

Друга найпопулярніша гра-тапалка на базі Telegram готується до лістингу. Вже 20 вересня почнеться біржова торгівля токенами Catizen (CATI), вивід буде призупинено з 18 вересня.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал - Фото 2

Порівняно зі звичними тапалками, у Catizen користувачі можуть розводити улюбленців, розвивати їх і отримувати кращий прибуток. Кількість активних гравців (за даними розробників) сягає 36 млн, з яких близько 6 млн грають щоденно. Це принесло понад $25 млн доходу.

Токеноміка Catizen: розподіл та використання CATI

З опублікованої розробниками інформації ясно, що загальна кількість токенів становить 1 мільярд. 43% з яких підуть на ейрдроп та екосистему: 15% буде випущено відразу під час події генерації токенів (TGE) для винагороди гравців у першому сезоні. Решта 19% буде розподілена через щоквартальні кампанії ейрдропів. Починаючи з другого кварталу, буде розподілено 9,9 мільйона токенів (0,99%). Ця цифра зростатиме на 10% щокварталу до 7-го кварталу, після чого розподіл стане лінійним. Весь процес буде завершений протягом 12 кварталів після TGE.

  1. Launchpool (9%) — TGE 100%
  2. Ліквідність (5%) — TGE 100%
  3. Казначейство (15%) — 10% буде випущено під час TGE, після чого буде 12-місячний кліфДеталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал - Фото 3Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал - Фото 4Це час очікування для інвесторів у криптопроекті. У цей період вони можуть продати чи використати якимось чином свої токени., а далі — 48-місячний лінійний розподіл.
  4. Команда (20%) — кліф скінчиться через 12 місяців після TGE, з лінійним розподілом протягом наступних 48 місяців.
  5. Інвестори (10%) — 12-місячний кліф після TGE, лінійний розподіл протягом 48 місяців.
  6. Радники (7%) — також 12-місячний кліф з наступним розподілом протягом 48 місяців.

Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал - Фото 5

Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал - Фото 6
Способи виводу Catizens (CATI)

Вивести токени з гри Catizens (CATI) вже можна на 8 популярних бірж (без комісії). Виведення на некастодіальні TON-гаманці (Tonkeeper, MyTonWallet, TON Space тощо) буде доступне з 19 вересня, 13:00. Комісія складе приблизно 0.3 TON.

P. S. Майте на увазі, що більшість бірж наразі запустила різного роду промокампанії, за участь у яких можна отримати додаткову винагороду.

У TON-гаманці можна буде відразу обміняти буде CATI на USDT або TON. Однак курс, найімовірніше, буде невигідний. У всякому разі, так було з Notcoin (NOT) і DOGS.

Покрокова інструкція, як вивести CATI на CEX (централізовані біржі)

  • Binance
  • OKX
  • Bybit
  • Bitget

Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал - Фото 7

Скандал навколо Catizens (CATI)

Після того як нещодавно розробники повідомили гравцям, скільки токенів вони отримають, багато хто залишися розчарований. Виявилося, що команда проєкту змінили правила розподілу токенів, не повідомивши про це заздалегідь. Спочатку мова йшла про те, що 43% токенів віддадуть спільноті. Тепер виявилося, що частина з цих 43% піде на інші цілі, а гравцям дістанеться лише 15%.

Також розробники змінили деякі правила через ботів, які накручували  свої показники у грі. Тепер вони більше уваги приділяють реальній активності гравців. Тобто, якщо гравець заходив у Catizens щодня, це можуть розцінити як підозрілу активність. Також це може торкнутися тих, хто проводив внутрішньоігрові транзакції.

Що з ціною CATI?

На премаркетах вартість токена (ціна останнього виконаного ордера) наразі виглядає так:

Деталі лістингу Catizen: свіжа токеноміка, вивід CATI на біржі та очікуваний скандал - Фото 8
Джерело матеріала
loader
loader