Оточення росіян у Курській області РФ: у DeepState розкрили важливі деталі боїв
Оточення росіян у Курській області РФ: у DeepState розкрили важливі деталі боїв

Оточення росіян у Курській області РФ: у DeepState розкрили важливі деталі боїв

Зараз росіяни намагаються контратакувати на західних флангах тієї території, де перебувають наші військові.

Співзасновник і аналітик платформи DeepState Роман Погорілий розповів, що на одній з ділянок Курської області росіяни потрапили в оточення. Однак станом на зараз робити будь-які висновки стосовно цього ще зарано.

Зараз Збройні Сили України продовжують активно працювати у Курській області, де тривають активні бойові дії, повідомив аналітик для РБК-Україна.

Зараз росіяни намагаються контратакувати на західних флангах тієї території, де перебувають наші військові. Подекуди ворогу вдалось повернути під свій контроль певні населені пункти. Але ситуація динамічна, у зв'язку з чим там все переходить з рук в руки.

Як зауважив Роман Погорілий, після останнього оновлення у районі Курської області можна побачити "дуже цікаву зону сіру" в оточенні.

"Росіяни перебувають в оточенні. Вони там десь намагаються певними шляхами пробиватися, щоб надавати підкріплення. Наші військові з ними ведуть бої. Тобто картина там дуже цікава. Але знову ж таки якісь висновки робити важко і зарано", - зазначив аналітик.

Водночас за словами Погорілого, станом на зараз йому невідома кількість росіян, які перебувають в оточені. Попри відсутність відповідних даних він висловив сподівання, що ворогу не вдасться вийти з вищезгаданого оточення.

Хто такий Роман Погорілий?

Роман Погорілий - аналітик, співзасновник проєкту DeepState, інтерактивної онлайн мапи бойових дій в Україні, яка дає можливість стежити за змінами лінії фронту та перебігом воєнних дій російсько-української війни.

Ситуація у Курській області - що відомо

Нагадаємо, що

Більше цікавих новин:

Джерело матеріала
loader
loader