Селена Гомес публічно пожартувала про бездітних кошатниць
Селена Гомес публічно пожартувала про бездітних кошатниць

Селена Гомес публічно пожартувала про бездітних кошатниць

Селена Гомес стала третьою знаменитістю, яка публічно висміяла Джея Ді Венса.

32-річна американська співачка й акторка Селена Гомес на сцені премії Емму, куди піднялася зі своїми колегами за фільмом "Вбивства в будівлі" та номінантами Стівом Мартіном і Мартіном Шортом, щоб представити кращого актора другого плану в комедійному серіалі, згадала слова сенатора-республіканця Джея Ді Венса про бездітних кошатниць. Про це пише Sky News.

Під час оголошення номінанта Шорт сказав: "І Стіве, дозвольте мені сказати, яка честь для мене працювати з кимось, хто має такий вигляд, ніби впав і не може піднятися".

"І дозвольте мені сказати, яка честь для мене працювати з кимось, хто має вигляд колишньої чемпіонки з тенісу серед жінок", — парирував Мартін.

І тут своє слово вставила Селена, яка нещодавно зізналася, що не може виносити власних дітей через проблеми зі здоров'ям.

"І дозвольте мені сказати, яка це честь — працювати з двома хлопцями, які так далекі від того, щоб бути бездітними кошатницями", — сказала вона, викликавши оплески залу.

Раніше слова про бездітних кошатниць пригадала політику співачка Тейлор Свіфт, у ненависті до якої нещодавно привселюдно зізнався Дональд Трамп, кандидат у президенти США. Вона назвала себе однією з них, коли відкрито виступила на підтримку Камали Гарріс після дебатів. На додаток до свого посту одна опублікувала фото, на якому позує зі своїм котом Бенджамінном Баттоном.

Венс називав жінок-демократок та їхніх прихильників "купою бездітних кошатниць, нещасних у своєму житті та у виборі, який вони зробили". Ці слова дуже сильно обурили Дженніфер Еністон, у якої теж немає дітей.

Раніше Фокус писав, що Селена Гомес публічно звернулася до нового бойфренда.

Джерело матеріала
loader
loader