Тімур Мірошниченко відповів, як реагує на хейт через усиновлення дітей
Тімур Мірошниченко відповів, як реагує на хейт через усиновлення дітей

Тімур Мірошниченко відповів, як реагує на хейт через усиновлення дітей

Телеведучий Тімур Мірошниченко відповів, як реагує на хейтерів, які критикують його сім'ю через усиновлення дітей. В інтерв'ю Коротко про шоумен зазначив, що подібні коментатори роблять це цілеспрямовано, щоб у сім'ї було почуття розбрату та нерозуміння, але вони з дружиною Інною давно перестали відповідати на ці закиди.

– Я давно вже перестав орієнтуватися на соцмережі з погляду соціальної думки. Розумію, що це в основному робота якихось не дуже хороших компаній чи людей, яким вигідно, щоб ми мали почуття розбрату та нерозуміння. Звичайно, є й такі, яким хочеться написати хейт, щоб тебе якось зачепити. За 20 років у шоубізнесі я вже звик до цього і мене не пробити. Інна також абсолютно спокійно на все це реагує. І більшість неадекватів, які з'являються у наших особистих повідомленнях чи коментарях, блокуються без розмов. Чи люди, чи боти – не має значення. Вони не повинні займати простір у нашій свідомості та в нашому житті, - наголосив телеведучий.

Мірошниченко додав, що взяв за правило не реагувати на хейт та не вступати в дискусії.

- Нещодавно проходив один тренінг, і нам якраз розповідали про те, як упоратися з хейтом. Насправді перша порада, і в моєму випадку я ним користувався - не реагувати, не відповідати. Тільки вступаєш у дискусію, навіть якщо це бот, він тобі відповідатиме. Людина має право на свою думку. І пише він його через призму свого досвіду та життя. Окей, нехай він з ним живе, але живе поза моїм життям, - уточнив він.

Тімур із дружиною Інною виховують чотирьох дітей: 6-річну Мію, 4-річного Марка та прийомних – 8-річну Ангеліну та 3-річного Марселя, яких вони усиновили протягом двох останніх років.

Джерело матеріала
loader
loader