Друзі Дженніфер Гарнер розповіли про її справжні почуття до свого бойфренда
Друзі Дженніфер Гарнер розповіли про її справжні почуття до свого бойфренда

Друзі Дженніфер Гарнер розповіли про її справжні почуття до свого бойфренда

Актриса зустрічається з підприємцем Джоном Міллером з 2018 року.

52-річна американська актриса Дженніфер Гарнер, колишня дружина Бена Аффлека, закохана у свого "веселого" і "легкого" бойфренда, бізнесмена Джона Міллера, розповіли її друзі журналу People.

Багатодітна мати надавала всіляку підтримку Аффлеку на етапі його проблем у шлюбі з Дженніфер Лопес і подальшого розлучення, що не дуже подобалося Міллеру. Він був не в захваті, що його кохана жінка змушена розриватися між своєю сім'єю і втіхою колишнього, проте довіряв їй і не боявся, що Дженніфер повернеться до Бена.

Зараз ці проблеми позаду, і Гарнер увесь свій час знову присвячує сім'ї та стосункам.

"Вона кохає Міллера. У них серйозні стосунки. У нього теж є діти, і він розуміє її пріоритети. Їхні стосунки веселі та легкі. Вона дуже щаслива", — повідомив інсайдер.

Міллер — юрист і нині обіймає посаду генерального директора CaliBurger і його материнської компанії CaliGroup.

Джон і Дженніфер вперше зустрілися 2018 року, незабаром після того, як її розлучення з Аффлеком було завершено. Пара ненадовго розлучалася 2020 року, але 2022 року вони знову зійшлися. Пізніше один з їхніх друзів розповів журналістам, що вони "взяли тривалу перерву у стосунках", але тепер Дженніфер дуже щаслива, що вони знову разом.

Міллер раніше був одружений зі скрипалькою Керолайн Кемпбелл, з якою у нього двоє дітей. Вони розлучилися 2011 року.

Тим часом епопея з розлученням Бена Аффлека і Дженніфер Лопес триває. Як відомо, співачка подала на розлучення 20 серпня, у день другої річниці їхнього шлюбу. Подружжя з квітня жило окремо, а актор навіть встиг обзавестися новим будинком у Брентвуді. Однак днями пару, яка перебуває в процесі розлучення, помітили за поцілунками.

Раніше Фокус писав, що Бен Аффлек не підтримує стосунки з дітьми Дженніфер Лопес після розриву.

Джерело матеріала
loader
loader