Lexus створив оригінальний позашляховик для любителів гольфу
Lexus створив оригінальний позашляховик для любителів гольфу

Lexus створив оригінальний позашляховик для любителів гольфу

Новий Lexus GX550 Malbon Edition вирізняється оригінальним забарвленням і незвичними колісними дисками. У його багажнику встановили спеціальний органайзер для перевезення сумок для гольфу.

Позашляховик Lexus GX550 отримав нестандартну модифікацію Malbon Edition. Автомобіль розробили спеціально для поціновувачів гри у гольф. Про нього розповіли на офіційному сайті Lexus.

Авто оснастили розкладним навісом
Фото: Lexus

Позашляховик розробили разом із брендом Malbon Golf, який випускає одяг для гольфу. Поки це шоукар, який демонструватимуть на турнірах із гольфу в США в найближчі місяці.

Важливо 2,5 л на 100 км: Toyota Prius встановила новий світовий рекорд економічності (фото)

Незвичне забарвлення Lexus GX550 Malbon Edition із візерунком імітує карту поля для гольфу. Оригінальний вигляд мають пласкі колісні диски. На даху встановили багажник для ключок для гольфу, а також розкладний тент.

У салоні Lexus GX550 встановлено чотири окремі крісла. У багажнику з’явився спеціальний органайзер з відсіками, де помістяться сумки для гольфу, м’ячі та спортивний одяг.

У багажнику встановили органайзер для одягу та сумок для гольфу
Фото: Lexus

Силовий агрегат Lexus GX550 залишився без змін. Позашляховик оснащений 3,5-літровим 354-сильним V6 твін-турбо, 10-ступінчастим автоматом та повним приводом зі знижувальною передачею.

До речі, це не перший нестандартний Lexus GX. Раніше позашляховик перетворили на пересувну піцерію.

Також Фокус розповідав про тюнінгований позашляховик у стилістиці класичних Land Rover Defender.

Джерело матеріала
loader
loader