На Хмельниччині масово отруїлися школярі, 6 дітей потрапили до лікарні
На Хмельниччині масово отруїлися школярі, 6 дітей потрапили до лікарні

На Хмельниччині масово отруїлися школярі, 6 дітей потрапили до лікарні

У місті Красилів Хмельницької області відбулося масове отруєння дітей у школі. До лікарні з харчовим отруєнням потрапили шестеро учнів. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

- Співробітники поліції під час моніторингу соцмереж виявили інформацію, що у Красилові до медиків з однаковими симптомами харчового отруєння звернулися учні однієї зі шкіл. Поки що відомо про 6 дітей, які скаржилися на погане самопочуття. Їх госпіталізували до інфекційного відділення лікарні, - зазначено у повідомленні.

За цим фактом поліція розпочала розслідування за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу "Порушення санітарних правил та норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням". Слідчі встановлюють причину інциденту та всі обставини. В обласній Держпродспоживслужбі підтвердили випадок отруєння дітей. У відомстві повідомили, що фахівці розпочали санітарно-епідеміологічне розслідування.

- За інформацією спеціалістів Хмельницького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області, Акт готовності до нового навчального 2024/2025 року Красилівського ліцею не було підписано у зв'язку з порушеннями вимог санітарного законодавства. Така сама ситуація мала місце у минулі роки, - заявили в Держпродслужби.

  • 5 квітня у Києві троє дітей було госпіталізовано через отруєння наркотичними речовинами після вживання шоколаду.
  • 18 червня в одному з готелів Києва відбулося масове отруєння. До лікарні потрапили 14 дітей із діагнозом "гостра кишкова інфекція".
Теги за темою
Діти Школа
Джерело матеріала
loader
loader