Спортивні електромобілі Mini розсекретили до прем'єри
Спортивні електромобілі Mini розсекретили до прем'єри

Спортивні електромобілі Mini розсекретили до прем'єри

Хетчбек Mini та кросовер Aceman у виконанні JCW отримали 258-сильний електромотор. Змінена передня частина, обвіс та спойлер зробили дизайн авто агресивнішим.

В інтернет попали фото спортивних електрокарів Mini JCW (John Cooper Works) Автомобілі дебютують у найближчі місяці. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Хетчбек Mini та кросовер Aceman у виконанні John Cooper Works розсекретили в Китаї. Річ у тім, що в цій країні випускають електромобілі Mini.

Хетчбек отримав обвіс та збільшений спойлер
Фото: CarNewsChina

Нові Mini John Cooper Works оснащені 258-сильним електромотором на передній вісі. Їх максимальна швидкість обмежена на позначці 200 км/год. Примітно, що хетчбек Mini JCW також матиме бензиновий варіант, а от в Aceman такої версії не буде.

Важливо Повернення легенди: британці показали 1000-сильний суперкар із незвичними дверима (фото)

Спортивні електромобілі Mini JCW отримають батарею ємністю 54,2 кВт∙год. Запас ходу складе приблизно 400 км. Звісно ж, доопрацюють ходову авто.

Mini Aceman JCW
Фото: CarNewsChina
Фото: CarNewsChina

Від стандартних моделей хетчбек та кросовер Mini John Cooper Works відрізняються агресивнішим дизайном передньої частини, обвісом та збільшеним спойлером на даху. Хетчбек отримав 18-дюймові литі диски, а кросовер – 19-дюймові. Салон Mini не показали, проте відомо, що там встановлять спортивні кермо та сидіння.

Між іншим, недавно в Україні помітили перший електромобіль Maybach за 7,5 мільйона гривень.

Також Фокус розповідав про новий сімейний електрокар MG за $12 000.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала
loader
loader