Акторка Дженні Шимізу розповіла про бурхливий роман із Мадонною
Акторка Дженні Шимізу розповіла про бурхливий роман із Мадонною

Акторка Дженні Шимізу розповіла про бурхливий роман із Мадонною

Модель поділилася спогадами про стосунки з поп-зіркою. За словами Дженні Шимізу, у неї з Мадонною був "глибокий фізичний зв'язок".

Колишня дівчина поп-діви Мадонниакторка і модель Дженні Шимізу в документальному фільмі Disney+ "In Vogue: 90-ті" поділилася пікантними подробицями бурхливого роману із зіркою, повідомляє Daily Mail.

У стрічці розповідається про зірок, які визначили знакове десятиліття в історії модного журналу Vogue. У шостому епізоді серіалу 57-річна Дженні розповіла, що в неї були романтичні стосунки з 66-річною Мадонною.

За словами моделі в той же час, вона готова була літати через всю Європу заради нічних побачень зі співачкою. Шимізу згадала момент, як одного разу вона летіла з Мілану до Парижа, щоб провести ніч з Мадонною, а потім повернулася до Італії на своє наступне шоу. Вона сказала: "Я маю на увазі, що в 90-х Мадонні не відмовиш. Було не тільки чудово почуватися першокласною повією, а й тому, що мені дзвонили і говорили: "Можеш зустрітися зі мною на моєму шоу в Парижі, ти ж у Європі, так?".

Співачка Мадонна в молодості, 1996 рік
Фото: Getty Images

Дженні, яка одружилася з манекенницею та іконою стрітстайлу Мішель Гарпер 2014 року, раніше докладно описала свій роман із Мадонною у своїх мемуарах, що вийшли 2023 року. За словами Шимізу, їхні стосунки були зумовлені глибшим фізичним зв'язком, ніж просто фізичний потяг. У той час вона сказала: "Йшлося не про емоційний зв'язок, а про те, щоб довести одне одного до висот екстазу. Мені подобалося, що я була в повному розпорядженні цієї жінки".

Подружжя Дженні Шимізу та Мішель Гарпер

Раніше, 11 вересня, Фокус писав про те, що 66-річна Мадонна в незвичайній сукні відвідала показ Luar у Нью-Йорку.

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader
loader