Карти Таро і "Купа всякої всячини": художник Джонні Депп відкриває виставку своїх робіт
Карти Таро і "Купа всякої всячини": художник Джонні Депп відкриває виставку своїх робіт

Карти Таро і "Купа всякої всячини": художник Джонні Депп відкриває виставку своїх робіт

Кар'єру Джонні Деппа у мистецтві вже не зупинити – тепер він не лише відомий актор, а й крутий художник. Наступного місяця в Нью-Йорку він відкриє свою першу "імерсивну експериментальну виставку" під назвою "Купа всякої всячини". І це буде не просто галерея із картинами.

Виставка пройде в будівлі Starrett-Lehigh у районі Челсі на Манхеттені. Там покажуть не лише картини, які раніше ніхто не бачив, а й усілякі особисті штуки з його студії.

Організатори кажуть, що це буде схоже на візит до самого Деппа – можна буде відчути його творчий процес і як би прогулятися його життям.

З 4 жовтня двері виставки будуть відчинені для всіх, і фанати Деппа вже реєструються на ABunchOfStuff.com, сайті Джонні, щоб встигнути купити квитки. Шоу обіцяє бути мультимедійним – там будуть величезні іммерсивні кімнати, класичні галерейні зони та навіть тематичні крамнички. Все це, звісно, ​​із коментарем самого Деппа.

Депп швидко став популярним художником після того, як 2022 року вперше показав свої роботи. Він продав 780 картин за 3,6 мільйона доларів лише за кілька годин через британську галерею Castle Fine Art. У його серії "Друзі та герої" були портрети таких зірок, як Аль Пачіно, Кіт Річардс, Боб Ділан та Елізабет Тейлор – тих, хто його надихав.

Джонні Депп / фото: Instagram
Джонні Депп / фото: Instagram

Депп говорив, що завжди використовував мистецтво, щоб висловити свої почуття і передати думки про людей, які для нього важливі, чи то родина, друзі чи кумири. Раніше він тримав свої картини при собі, але потім вирішив, що більше не хоче обмежувати себе.

Минулого року він провів ще два шоу – "Друзі та герої II" та "П'ять", а цього літа представив колекцію робіт, натхненних Таро. Один набір із чотирьох гравюр Таро в рамці пішов за 15 950 доларів!

Здається, Депп знайшов ще одне поле для творчих експериментів, і його фанатам це до душі.

Раніше стало відомо про те, що Джонні Деппа застукали в обіймах російської блондинки: шанувальники запитують, чому вона

Вам буде цікаво дізнатися, поки 2 сезон "Уенсдей" в дорозі: 21-річна Дженна Ортега розповіла про кохання з 61-річним Джонні Деппом

Читайте також, "Асока" повертається: "Зоряні війни" готують другий сезон

Джерело матеріала
loader
loader