Повня допоможе: у трьох знаків зодіаку почнеться щаслива фаза
Повня допоможе: у трьох знаків зодіаку почнеться щаслива фаза

Повня допоможе: у трьох знаків зодіаку почнеться щаслива фаза

На 18 вересня цього року припадає повня, яке до того є супермісяцем. Така астрологічна подія завжди несе з собою енергію омолодження та зцілення, оживляє емоції, заряджає сили і підвищує витривалість.

Як кажуть астрологи, цей потужний вплив повного Місяця буде найбільш сприятливим для трьох знаків зодіаку – розпочне для них фазу щастя та процвітання. Вони відчують на собі енергію зростання та отримають несподівані хороші можливості. Читайте цей гороскоп далі, щоби дізнатись, кому пощастить.

Риби

Емоційна інтенсивність періоду повні буде для вас глибокою, але він також принесе безцінну нагоду для глибокої трансформації. Повний місяць проллє яскраве світло на внутрішній конфлікт між вашим бажанням особистої свободи і пристрастю до соціальної справедливості. Ви можете виявити, що надмірно зосереджені на масштабних проблемах і при цьому мало приділяєте часу собі. Крім того, ви можете тримати інших на відстані, що ускладнює збереження заземленості зараз.

Використайте цю повню, щоби розібратися з будь-якими неприємними емоціями, які випливли на поверхню в останні тижні. Ведення щоденника чи творчість може допомогти вам заспокоїти розум і краще зрозуміти себе. Під час цієї фази ви відкриєте нові істини про те, хто ви є, і зрозумієте, наскільки ви еволюціонували.

Прийміть ці зміни і дозвольте їм підживлювати ваше бажання справляти на світ свій особливий унікальний вплив. Зовнішні сили можуть спробувати збити вас із справжнього шляху, але не дозволяйте їм відволікати вас від розкриття свого повного потенціалу. Пам'ятайте, що у вас є сила та здатність досягти своїх мрій, і ніщо не може стати вам на заваді. Використовуйте енергію повного місяця, щоб рости, розвиватися і досягати своїх найвищих устремлінь. Зараз саме час усвідомити свою внутрішню силу і стати тією людиною, якою ви справді маєте бути.

Телець

Під час цієї повні на перший план виходять ваші близькі стосунки, оскільки Місяць пробуджує ваші емоції і спонукає до роздумів про особисті зв'язки. Буде важливо узгодити свої почуття та дії, щоб знайти почуття рівноваги. Хоча ви зазвичай віддаєте перевагу організації та структурі у своєму житті, ця повня проллє світло на те, наскільки жорстко ви тримаєте себе в рамках. Це заклик вийти за межі своєї зони комфорту та дослідити нові можливості. Хоча спочатку ви можете чинити опір раптовим змінам, важливо бути відкритим до перетворень, які принесе повний місяць.

Вам немає необхідності повністю перебудовувати свій порядок дня, але перегляд певних звичок і перебудова структури вашого життя можуть принести освіжаючі зміни. Так, спочатку вони можуть бути досить неприємними, але це саме те, що потрібно для вашого особистісного зростання та прогресу. Можуть згадатись нерозв’язані проблеми дитинства або тривалі конфлікти з сім'єю, які вимагають вирішення. Ви також можете відчути необхідність внести зміни до свого життєвого простору, щоб створити більш комфортне та гармонійне середовище.

Що б не трапилося, повний місяць спонукає вас створити простір, в якому ви почуватиметеся в безпеці і зможете отримувати підтримку. Хоча прийняття цих змін може здатися складним, пам'ятайте, що цей процес дасть цінні знання про себе. Повня – це потужна можливість звільнитися від старої рутини і розширити свої горизонти. Використовуйте цей момент, щоб сприяти зростанню ваших стосунків та особистому життю. Приймаючи ці виклики, ви станете на шлях розвитку і почнете жити більш насиченим, більш повноцінним життям.

Лев

Поточна фаза повного місяця запрошує вас звернутися до себе і глибоко зосередитися на проєктах, які найближче вашому серцю. Це час, щоб поміркувати про зв'язок між вашим особистим життям та професійними починаннями, і про те, як одне впливає на інше. Вивчіть те, як ви можете гармонійно інтегрувати свою особисту ідентичність із вашим робочим життям. Ця потужна місячна подія заохочує радикальні зміни у вашій кар'єрі. Якщо ви щосили намагаєтеся підтримувати баланс між своєю роботою та особистим життям, це може бути ознакою того, що необхідна зміна роботи або настав час для кар'єрного зростання.

Можливо, ваша поточна роль віддаляє вас від турботи про себе або ваші цінності більше не відповідають вашому робочому середовищу, створюючи внутрішній конфлікт. Під час цієї повні ви можете випробувати глибоке розуміння мети свого життя. Ці усвідомлення можуть здатися складними, але вони дають цінну можливість переглянути свій баланс між роботою та особистим життям та зосередитися на досягненні ваших справжніх професійних цілей. Запишіть та сформулюйте свої прагнення. Оновіть резюме, переорієнтуйте свої наміри та займіться тим, що дійсно важливо для вас.

Ваша кар'єра може наближатися до важливого моменту повороту, і на горизонті можуть бути великі зміни. Ці зміни здатні призвести до нових можливостей, які відкриють захоплюючий новий розділ у вашому професійному житті. Зараз саме час вивчити, як ви можете гармонійно інтегрувати свою особисту ідентичність із вашим робочим життям.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як вереснева повня вплине на всі знаки зодіаку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader