Суперника доступного кросовера Tesla від Renault показали на живих фото
Суперника доступного кросовера Tesla від Renault показали на живих фото

Суперника доступного кросовера Tesla від Renault показали на живих фото

Незабаром відбудеться прем'єра суперника Tesla Model Y від Renault. Таким чином, у недорогого американського електрокара з'явиться ще один конкурент. Машину показали на живих фото у мережі.

Дебют нового електрокара Renault під дочірнім спортивним брендом Alpine відбудеться у рамках Паризького автошоу, яке стартує у жовтні 2024 року. Про новий Alpine A390 вже дещо відомо. Деталі повідомляє Carscoops.

Електричний кросовер Alpine A390 2025 модельного року отримає кілька модифікацій із 360 к.с. у топовому виконанні та запасом ходу близько 600 км. Дизайн виконають у спортивному стилі з динамічним силуетом.

Alpine A390

У Парижі французи покажуть й інші новинки. Довгоочікуваний недорогий кросовер Renault 4 EV вже готовий до прем'єри. Електромобіль набуде незабарвлених пластикових деталей на бамперах, які підкреслять його позашляховий характер. Але це буде все ж таки компактний міський кросовер з довжиною кузова 4,2 м.

Ще одна новинка належить Dacia. Точної інформації про неї не надали. Але очікується, що це сімейний кросовер Dacia Bigster. Недорогий автомобіль виявиться більшим за Duster 3 покоління і зуміє розмістити в салоні семеро людей. Також Renault готує наступника бюджетного електрокара Twizy.

Раніше OBOZ.UA показував новий електрокросовер Tesla на живих фото.

Джерело матеріала
loader
loader