У Києві помітили новітній заряджений кросовер Mercedes-AMG
У Києві помітили новітній заряджений кросовер Mercedes-AMG

У Києві помітили новітній заряджений кросовер Mercedes-AMG

Кросовер Mercedes-AMG GLC43 Coupe отримав 2,0-літровий 421-сильний турбомотор, доповнений гібридною установкою. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 4,8 с і розвинути 250 км/год.

У Києві сфотографували новий Mercedes-Benz GLC Coupe у спортивній версії від AMG. Це один із перших спортивних купе-кросоверів другого покоління в Україні. Його світлини опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Новий Mercedes-AMG GLC43 Coupe 4Matic (саме така повна назва моделі) зазнав суттєвих змін. Замість 3,0-літрової турбошістки він отримав 2,0-літровий чотирициліндровий мотор із наддувом. Утім, його доповнили "м'якою" гібридною установкою.

Авто пізнається за широкою решіткою радіатора
Фото: Topcars UA

Турбодвигун розвиває 421 к. с. і 500 Н∙м, ще 14 к. с. і 150 Н∙м короткочасно додає електромотор. Результат – 4,8 с до сотні і максимальні 250 км/год.

Важливо В Україні з'явився стильний британський спорткар із мотором від Toyota Camry (фото)

Крім того, заряджений кросовер Mercedes-AMG GLC43 Coupe отримав спортивну підвіску з адаптивними амортизаторами та збільшені гальма.

У салоні з'явилися спортивні кермо та крісла
Фото: Mercedes-Benz

Відрізнити новий Mercedes-AMG GLC43 Coupe від стандартного купе-кросовера можна за широкою "пащею" решітки радіатора, обвісом, заднім спойлером та 19-дюймовими дисками. Ззаду видно чотири вихлопні труби.

Ззаду встановлено невеликий спойлер
Фото: Topcars UA

У салоні встановлено спортивні сидіння та кермо, а також покращено оздоблення. До того ж, змінено графіку віртуальної панелі приладів. Ціна Mercedes-AMG GLC43 Coupe в Україні стартує з 3 775 650 гривень.

Між іншим, нещодавно в Україні помітили перший електромобіль Maybach — розкішний кросовер за 7,5 мільйона гривень.

Також Фокус розповідав, що в Україну привезли новий BMW M5 G90, який став гібридом.

Джерело матеріала
loader
loader