Вбивство на АЗС у Києві: поліція повідомила про підозру затриманому нападнику
Вбивство на АЗС у Києві: поліція повідомила про підозру затриманому нападнику

Вбивство на АЗС у Києві: поліція повідомила про підозру затриманому нападнику

18 вересня у Святошинському районі Києва чоловік застрелив водія на заправці та викрав машину. Підозрюваному висунуто обвинувачення за чотирма статтями.

Як інформують в Офісі генерального прокурора, фігурант справи - киянин.

Зазначається, що чоловік не зміг пояснити свої дії, ймовірно, через те, що перебував під впливом невідомих препаратів. У нього взяли аналіз на вміст в організмі наркотичних чи психотропних речовин.

Речові докази, знайдені в результаті обшуку. Фото: gp.gov.uaРечові докази, знайдені в результаті обшуку. Фото: gp.gov.ua

Під час обшуку вдома у підозрюваного також провели обшуки, в результаті чого в нього вилучили корпус гранати Ф-1 та запал. Також у нападника знайшли документи про непридатність до військової служби за станом здоров’я з виключенням із військового обліку.

Чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному носінні й зберіганні боєприпасів (частиною 2 статті 115, частиною 4 статті 187, частиною 3 статті 289, частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України).

Наразі вирішується питання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Напад на АЗС у Києві

Уранці 18 вересня чоловік з незрозумілих причин застрелив водія автівки, а потім забрав машину вбитого.

Інцидент стався у Святошинському районі столиці. За даними правоохоронців, чоловік підходив до свого автомобіля марки “Хонда Акорд”, у цей час до його машини також підійшов незнайомець зі зброєю в руках.

Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул. Вбивця забрав ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав.

Автівку фігурант припаркував біля гаража, який перебуває у його користуванні (там стояв і його автомобіль).

Джерело матеріала
loader
loader