Відома українська блогерка повідомила про серйозні психологічні проблеми
Відома українська блогерка повідомила про серйозні психологічні проблеми

Відома українська блогерка повідомила про серйозні психологічні проблеми

Діанорія зіналася, що має психологічні проблеми на фоні яких з'явилися інші супутні хвороби.

23-річна блогерка з Івано-Франківська Діанорія (справжнє ім’я Діана Козачок), яка має в соціальних мережах майже мільйонну аудиторію, поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям. Про це вона розповіла своїм шанувальникам на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, дівчина розповіла, що останнім місяць її турбує її психологічний стан, тому вона вирішила звернутися до лікаря.

"Вчора я була у психотерапевта. Пройшла тест одразу в кабінеті. Ваш результат: 22. Виражена депресія. Я з вами дуже відверта, тому ділюся. Три проблеми по здоров’ю. Перша з них, це мій психоемоційний стан. Я ходила до психолога чучуть, але вирішила все ж таки звернутися до медицини, до психіатра. Одразу скажу, що мені антидепресанти не призначили, хоча мова за них плюс-мінус іде, але антидепресанти призначають тільки тоді, коли у вас такий душевний стан більше двох місяців, а в мене це триває 3-4 тижні. Тому поки що, я буду на заспокійливих. Мені виписали рецепт і думаю, що мій рівень тривоги, страхів і накручування себе, зменшиться", — сказала блогерка.

Крім цього, на фоні стресу, за словами блогерки в неї також почалися проблеми з жіночим здоров’ям. Зокрема, у неї виявили фолікулярне утворення в яєчнику (кісту). Як пояснила Діаонорія, цього захворювання не повинно було бути, оскільки вона приймає гормональні препарати, які блокують роботу яєчників, але через стрес, стався збій.

"А проблема номер два вилізла в мене через першу проблему. через мій психоемоційний і моральний стан, через мої нерви по суті. Я після психотерапевта поїхала відразу до гінеколога, тому, що я по організму вже відчувала по організму своєму, що в мене вже є ось ця фолікулярна кіста, яка мене переслідує. В принципі гінеколог це і підтвердила. Вона до речі дуже болюча, на правому яєчнику, тому буду ще лікувати це. Але ця кіста не мала б з'явитись, мій гінеколог дуже здивувалася, бо я реально сиджу на гормонах, вони наче відключають яєчники, яєчники собі відпочивають і цієї кісти не мало б бути, але тільки через мої нерви, це з'явилося", — пояснила блогерка.

Також Діанорія розповіла, що на фоні стресу у неї загострився псоріаз, яким вона хворіє вже давно. А також почалися проблеми з зубами. Як пояснила блогерка, зараз вона активно буде займатися своїм здоров’ям та проходити лікування.

Нагадаємо, наразі Фокус проводить онлайн-голосування за ТОП-50 блогерів України.

Джерело матеріала
loader
loader